Chat with us, powered by LiveChat

NPG leverer norsk paviljong på MSPO messe i Polen

Forsvarsminister Ine Eriksen Søreide deltok på åpningsseremonien

I samarbeid med FD og Forsvaret, har NPG på oppdrag fra FSi organisert en norsk paviljong på MSPO messen i Kielce i Polen. FD, FFI og elleve FSi-bedrifter har gått sammen om en tung markering av polsk-norsk samarbeid på forsvars- og forsvarsmateriellområdet. Forsvarsminister Ine Eriksen Søreide deltok i åpningsseremonien av MSPO. «MSPO er en viktig arena for norsk forsvarsindustri, og at Norge er «Lead Nation» øker synligheten av norsk forsvarsindustri», sier forsvarsministeren i en pressemelding fra regjerningen.

 

Norsk paviljong på MSPO messen

NPG har utviklet konseptet for Norge som «LEAD NATION», og har designet, produsert og gjennomført deltagelsen med stand, mottakelser, serveringskonsept og øvrige events. Den norske paviljongen bestod av et stort antall norske forsvarsleverandører, deriblant Nammo og Kongsberg Gruppen. Paviljongen hadde en egen restaurant med kvalitetsmat fra norske anerkjente kjøkkensjefer fra KjellToresMat. Matkonseptet forsterket både identitet og merkevare, og NPG mottok gode tilbakemeldinger. 

 

Ønsker du tilbud på standløsning?

NPG har utstrakt erfaring knyttet til design, konseptutvikling og bygging av messestands og paviljonger med prosjekter over hele verden. NPG har gjennom en årrekke levert stand- og kommunikasjonsløsninger i ulike størrelser og format. Våre prosjektledere følger opp alle detaljer og sørger selvfølgelig for at leveransen skjer i henhold til nasjonale og regionale lover og forskrifter. Gjennom mange års erfaring fra det internasjonale messemarkedet, har vi sammen med vårt internasjonale kontorer tilgang til et verdensomspennende kontaktnett av leverandører og samarbeidspartner. Vi har utstrakt erfaring knyttet til planlegging og gjennomføring av fellesstands for bedrifter, organisasjoner og nasjonale og regionale interesser. NPG skaper gode løsninger som ivaretar felles overordnet profil, og den enkelte utstillers særinteresser.

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen