NPG ansetter nye talenter og styrker kompetansen innen events, messekommunikasjon og design 1

NPG ansetter nye talenter og styrker kompetansen innen events, messekommunikasjon og design

NPG vokser i flere markeder, og det er viktig for oss å rekruttere nye talenter som kan bidra med nytenking og utvikling

«Vi er derfor veldig fornøyd med å ytterligere styrke vår kompetanse innen events, messekommunikasjon og design med tre nye kolleger. Sammen bidrar de til å styrke våre forretningsområder gjennom et bredt spekter av kompetanse og kreativitet», sier CEO Stig Kristiansen. De tre nyansatte er Darien Sasic Barisa, Trine H. Andresen og Charlotte Ringnes Relling.


Konseptutvikling, visualisering og design

Darien Sasic Barisa er opprinnelig interiør- og møbeldesigner fra Kroatia. Darien har en innholdsrik bakgrunn som spenner fra scenografi og interiørarkitektur til møbel- og produktdesign. Da han fikk muligheten til å arbeide med design og visualisering av messe- og event prosjekter for kunder og brands innen flere bransjer, oppdaget han at dette ga ham en unik mulighet til å kombinere sine erfaringer i ett og samme prosjekt. I 2018 tok han en sjanse, og flyttet til Norge, og nå er han her hos oss i NPG!

«Det å oppdage nye talenter er veldig spennende! Vi har stor tro på Dariens kvaliteter, og ser at han vil kunne bidra sterkt til designavdelingens utvikling i et spennende år for NPG», sier senior designer Bendik Skilbrei.

«Every brand has its story to tell and telling those stories can sometimes be quite a challenge. My personal mission is to turn those challenges into adventures. I look at myself and my colleagues as interpreters who turn ideas and concepts into all-senses immersive realities. Fortunately, in NPG I’m surrounded by some of the best translators in the industry and I’m looking forward to us growing together and providing the visitors with unique and unforgettable experiences.» Darien Sasic Barisa.

NPG ansetter nye talenter og styrker kompetansen innen events, messekommunikasjon og design 2


Messestands og paviljonger med prosjekter over hele verden

«Trine H. Andresen er vårt nyeste tilskudd til stand avdelingen. Hun er utdannet eksponeringsdesigner med erfaring innen salg, konseptrådgiving og messebransjen. Trine har erfaring med prosjektledelse og kreative prosesser blant annet som salgskonsulent hos Bygg Reis Deg. Bransjeerfaringen er noe av det vi setter stor pris på, i tillegg til at hun er en veldig hyggelig og dyktig kollega», sier leder for NPGs standavdeling, Halvor Krossen.

«Jeg er godt i gang med mange spennende prosjekter og gleder meg til fortsettelsen av å få jobbe med opplevelsesbasert kommunikasjon i et markedsledende firma som NPG. Ser frem til å være en del av et kreativt og inspirerende miljø, og å få levere nye innholdsrike prosjekter.» Trine H. Andresen.


Event – arrangementer, innhold og aktiviteter

Charlotte Ringnes Relling er ansatt som prosjektleder i event-avdelingen. Her jobber hun med konseptutvikling, planlegging, gjennomføring og evaluering av ulike arrangementer og aktiviteter for våre oppdragsgivere. Charlotte har solid og relevant erfaring fra reiselivsbransjen og Norges Idrettsforbund.

«Charlotte er en svært god match med hvordan vi tenker i NPG. Hun er full av gode ideer og vet hva som kreves for å levere arrangementer og innhold av høy kvalitet. Hun har tidligere hatt sentrale roller i arrangementer med høy media- og sikkerhetsprofil, og dette er erfaringer hun allerede har fått overført til prosjektene hun jobber med i NPG», sier Kristian Lerø, leder for eventavdelingen.

«Jeg gleder meg til fortsettelsen i NPG. Omgitt av masse kompetanse og kreativitet får jeg utvikle og utfordre meg selv i et spennende selskap i vekst. Noe av det unike med denne jobben er at jeg får jobbe tverrfaglig med å utfordre og utvikle kreativiteten til kunder i alle bransjer» Charlotte Ringnes Relling

Vi vil gjerne høre fra deg

Ta kontakt med oss enten det gjelder en stilling, prosjekt, messer, events, konsept etc. Vi vil gjerne høre fra deg!

Siste artikler

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen