NPG leverte stand til Volvos 50 års jubileum

Volvo feirer 50 år

Den første masseproduserte Volvoen rullet av samlebåndet i Gøteborg i 1927. Siden da har Volvo Car Group leverte en jevn strøm av Volvo-modeller utstyrt med verdensledende innovasjoner. I dag er Volvo en av de mest kjente og respekterte bilmerker i verden med salg i ca 100 land. Volvos fabrikk på Torslanda utenfor Gøteborg vært en hjørnesten i Volvos produksjon og svensk identitet i 50 år. Dette ble feiret ved å invitere venner og familie til Volvos 50 års jubileum hvor utvalgte leverandører var tilstede på markeringen.

 

NPG bygger stand for Plastal under 50 års markeringen

Plastal AS på Raufoss er blant de ledende produsentene av overflatebehandlet og sprøytestøpt plast til den europeiske bilindustrien. Bedriften monterer og sekvenserer til verdens mest kvalitetskrevende kunder. Plastal lager støtfangere for Volvo og er en av de leverandørene som har vært lengst med i «gamet». NPG fikk æren av å bygge deres stand og kunden ble strålende fornøyd med resultatet. Det var mange positive tilbakemeldinger på standen.

 

Trenger du en profesjonell partner til ditt event?

Vi har god erfaring med å levere alt innen events, enten det gjelder et mindre oppdrag til større arrangementer. NPG er markedsledende innen messekommunikasjon, design og bygging av stands. Vi tilbyr skreddersydde messestands, systemstands og et komplett utvalg av ekstrautstyr til messe- og eventindustrien.

 

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen