Streaming studio

NPG Media Production trenger flere flinke folk (stillingen er besatt)

– søker teknisk produsent og frilansere innen animasjon, after effects, lyd og redigering

NPG er i vekst og søker deg som brenner for engasjerende kundeopplevelser på digitale og fysiske flater. Du er sterk innen lyd, lys og bilde og får merkevarer til å skinne! Du trigges av å se muligheter i et selskap med internasjonal posisjonering og mange sterke merkevarer på kundelisten.

Spennende nyopprettet stilling for en teknisk produsent innen NPG Media Production med muligheter for fast ansettelse! Vi er også på jakt etter frilansere innen animasjon, after effects, lyd og redigering (Premiere Pro). NPG brenner for engasjerende opplevelser på tvers av kanaler og bistår kunder med kreative løsninger innen innholdsproduksjon, merkevareutvikling, studiosendinger og medieproduksjon. Med live streaming studio i egne lokaler gjennomføres digitale produksjoner som kurs, foredrag, webinar, pressekonferanser, paneldebatter, intervjuer, kick-off, lanseringer, konferanser og generalforsamlinger.

Arbeidsoppgaver og ansvarsområder

Som teknisk produsent – flerkamera, vil du jobbe tett med avdelingsleder, designavdeling, markedsavdeling og prosjektledere. Jobben vil være fleksibel og variert da vi tilstreber å gi kunden det beste med produksjoner av høy kvalitet og tidvis med korte frister. Vi ser gjerne at du også kan påta deg oppgaven som fotograf og/eller redigerer ved behov. Oppgavene vil variere fra live-sendinger med ansvar for styring av lyd, bilde og grafikk (på vår TriCaster plattform), alene eller i team avhengig av type produksjon, i vårt studio eller ute på stand/messe/konferanse mv. Du vil som teknisk produsent være med på å forme din egen stilling og det nye satsningsområdet, Media Production.

Vi tilbyr

 • En spennende rolle i et internasjonalt selskap i stor vekst
 • Pulserende miljø med dyktige og hyggelige kolleger hvor alle jobber mot et felles mål
 • Selvstendig, aktiv og skapende stilling
 • Faglig og personlig utvikling
 • Interessante og varierte arbeidsoppgaver
 • Konkurransedyktige betingelser
 • Godt og faglig sterkt arbeidsmiljø med takhøyde, teamspirit og godt humør
 • Blide kolleger med lidenskap for engasjerende opplevelser, enten det gjelder for våre kunder eller på arbeidsplassen

Formelle krav

Arbeidserfaring og gode referanser trumfer formell kompetanse, men du må beherske engelsk skriftlig og muntlig. Erfaring fra og forståelsen av produksjon for lyd og bilde for produksjon av små og store produksjoner er en fordel.

Din kompetanse og erfaring

 • Relevant utdanning fra fagskole/høyskole innen TV-faget er en fordel eller erfaring fra rollen som teknisk produsent eller lignende rolle.
 • Vi produserer på TriCaster plattform, men kunnskap fra lignende flerkamera/grafikk systemer gir også et godt utgangspunkt for å produsere fra vårt studio eller ute på lokasjon.
 • Det er en stor fordel om du har kompetanse innen lyd og bildemiks.
 • I post redigerer vi på Premiere Pro på Adobe plattform. Kjennskap til After Effects samt Apple operativt system er en fordel.

Dine personlige egenskaper

Vi søker en person som er løsningsorientert, kan arbeide raskt, er entusiastisk og kan jobbe med flere oppgaver. Du må være nysgjerrig, effektiv og samarbeidsvillig.

Du trives med å jobbe i med et tverrfaglig team bestående av prosjektledere, -koordinatorer, designere, samtidig som du er selvstendig.

Om NPG

NPG er et ledende selskap innen utvikling av opplevelsesbasert kommunikasjon innen event – og messebransjen. Vi har avdelinger i Sverige, Tyskland, Ungarn og Sør-Korea. NPG har siden etablering i 1991 hatt et sterkt engasjement for å utvikle lønnsomme møteplasser og engasjerende opplevelser. Med over 650 årlige prosjekter, kontorer i Europa og et globalt partnernettverk, er NPG er en erfaren partner for merkevarer, selskaper og organisasjoner internasjonalt. NPG jobber kontinuerlig for utvikling av fysiske, digitale og hybrid eventer og messer.


NPG har som mål å være det mest relevante selskapet i bransjen. Dette skal vi oppnå gjennom riktig produkt- og kompetansesammensetning, slik at NPG til enhver tid kan levere aktuelle og innovative produkter og tjenester som sikrer måloppnåelse for våre kunder. Vi skal gjennom kompetanse og teknologi møte fremtidens krav til vår industri med søkelys på god kommunikasjon, lønnsomhet og bærekraft.

Søknadsfrist

Vi vurderer aktuelle kandidater fortløpende og oppfordrer derfor til å søke snarest!

Spørsmål om stillingen?

John Trygve Aavik | Manager – Media Productions
Mob: 901 56 689 | E-post: john.trygve@npg.no

Send søknad

Er du den vi leter etter? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen