Chat with us, powered by LiveChat
Beste stand på SMAK - smak smakmesse lillestrøm npg messestand standbygger

NPG-stand vinner beste stand kåring på SMAK messen

Nortura PROFF danket ut rundt 400 utstillere på årets messe

På SMAK messen med nærmere 400 utstillere hvor de fleste har lagt ned enormt med arbeid for å bygge gode, innbydende og funksjonelle utstillingsarenaer, er det hard konkurranse om å vinne prisen for beste stand. Denne gang var det Nortura PROFF som trakk det lengste strået.

 

En kreativ prosess

Designer Henriette Fox og prosjektleder Halvor Krossen hadde gleden av å utvikle et eksepsjonelt standkonsept i samarbeid med Nortura PROFF. Nortura PROFF er en offensiv og innovativ leverandør innenfor storhusholdning, og har fokus på å tilby de beste råvarene som finnes på det norske markedet. Til SMAK messen ønsket de å ha en låve, og NPG tok med seg denne grunntanken videre, og hadde frie tøyler til å være kreative. Prosessen har vært svært spennende og dynamisk, hvor stand og innhold hele tiden har beveget seg mot et fantastisk sluttresultat, takket være den unike synergien mellom alle involverte.

 

Aktiviteter på standen 

 I tillegg til å severe ypperlige retter laget av gode, norske råvarer, hadde Nortura PROFF en «photobooth» på standen i samarbeid med Fotobaren. De besøkende kunne ta bilder på utedoen som ble designet og produsert av NPG. Fotoopplevelsen trakk messedeltakere inn på standområdet og nådde bredt i sosiale medier. 

  • Å øke synligheten av standen på messeområdet og skille den ut fra massene
  • Aktiveringen ville være aktiv hele dagen
  • Maksimalisere antall deltagere som interagerer med standen
  • Øke Nortura Proffs tilstedeværelse på sosiale medier og synligheten deres gjennom å tilby en sosial og delingsattraktiv aktivitet av høy kvalitet

 

 

Helhetlig og innbydende stand

Det har vært en morsom men krevende oppgave å finne frem til den beste standen på SMAK 2017, sier juryformann Jørn Lie. Mange har brukt utrolig mye kreativ energi på å bygge opp fine utstillinger. Det er mange hensyn å ta for å skape en god stand som fungerer etter hensikten. En ting er det visuelle, en annen ting er de rent praktiske løsningene som gjør at produkter og konsepter får en god eksponering. Og selvfølgelig betyr det mye å velge løsninger som gjør at de besøkende føler seg velkommen på standen.

 
Om Nortura PROFF sin vinnerstand mener juryen følgende; Den er veldig gjennomført, helhetlig og innbydende. Videre er det en åpen stand som inviterer til besøk. Standbetjeningen var aktive, kunnskapsrike og veldig imøtekommende. Det var også imponerende å se hvordan Nortura PROFF hadde lagt vekt på kompetansehevning i form av 3 – 4 seminarer pr. dag på standen. Du kan si den har en moderne innpakning for en tradisjonsrik leverandør, fremhever juryformannen.
Kilde: Pressemelding fra SMAK 2017

 

Ønsker du tilbud på standløsning?

NPG har utstrakt erfaring knyttet til design, konseptutvikling og bygging av messestands og paviljonger med prosjekter over hele verden. 

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen