NPG

I NPG skaper vi lønnsomme møteplasser som knytter mennesker, ideer og merkevarer sammen – både fysisk og digitalt. Vi har prosjekter over hele verden, og produserer digitale sendinger i vårt streamingstudio i Oslo.

NPG ble etablert i 1991 og er et innovativt kompetansemiljø innen opplevelsesbasert kommunikasjon med fokus på engasjerende og verdiskapende møteplasser. NPGs ambisjon er å være et ledende selskap innen utvikling av opplevelsesbasert kommunikasjon innen event – og messebransjen. Gjennom fokus på kompetansedrevet virksomhet skal vi være en drivende kraft i kunders forretningsutvikling og verdiskapende opplevelser.

NPG er en internasjonal aktør i event – og messebransjen med over 80 ansatte fordelt på kontorer i Norge, Sverige, Tyskland, Ungarn og Sør-Korea. Gruppen leverer årlig over 650 prosjekter globalt. I NPG brenner vi for utvikling og formidling av inspirerende opplevelser og lønnsomme møteplasser for våre kunder, ansatte og samarbeidspartnere. Våre kunder og samarbeidspartnere omfatter større internasjonale selskaper, private og offentlige organisasjoner, myndigheter, idretten og SMB-markedet. NPG jobber kontinuerlig for utvikling av fysiske, digitale og hybrid eventer og messer.

NPG har som mål å være det mest relevante selskapet i bransjen. Dette skal vi oppnå gjennom riktig produkt- og kompetansesammensetning, slik at NPG til enhver tid kan levere aktuelle og innovative produkter og tjenester som sikrer måloppnåelse for våre kunder. Vi skal gjennom kompetanse og teknologi møte fremtidens krav til vår industri med søkelys på god kommunikasjon, lønnsomhet og bærekraft.

Hva brenner vi for?

Vi brenner for utvikling og formidling av inspirerende opplevelser og lønnsomme møteplasser. Vi har et sterkt fokus på at våre kunder og samarbeidspartnere skal oppnå økt «Return on Investment» (ROI) ved bruk av interaktive møteplasser. Gjennom vår kompetanse og erfaring sikrer vi din verdiskapning gjennom økt salg, en sterkere merkevare, flere kunder, forsterkede relasjoner og positive opplevelser.

Vi har stor tro på det personlige møtet mellom mennesker, og de unike og personlige engasjerende mekanismer dette utløser. Det finnes store muligheter i å kombinere live møteplasser og opplevelser med dagens stadig mer avanserte interaktive teknologi.

Nysgjerrig på et samarbeid?

Ta kontakt med oss så finner vi gode løsninger sammen.

 

 

 

 

 

Til toppen