Chat with us, powered by LiveChat

Årets happening innen dentalbransjen

NTFs Landsmøte og Nordental

4. – 6.  oktober samles dentalbransjen på Norges Varemesse til interessante dager proppfulle av spennende foredrag, interessante workshops, en fulltegnet dentalutstilling med stor variasjon.

Tannhelsebransjen samles under ett tak

NTFs Landsmøte og Nordental trekker ca. 4000 profesjonelle besøkende fra hele den private og offentlige tannhelsetjenesten. Nordental er en sentral og integrert del av landsmøtet, og uten tvil Norges største og viktigste årlige møteplass for hele den norske dentalbransjen. Messen er en unik arena for nettverk, sosial omgang, salg og promotering av det siste innen av produkter og tjenester for hele tannhelsetjenesten presentert av ulike leverandører og depoter. Det er stor grad av salg/bestilling av produkter på messen, og de fleste utstillere er med hvert eneste år. 

 

Ny «møtesone» på Nordental

Nytt av året er at vi har inkludert en “Møtesone» – et avgrenset og delvis lukket område på Nordental. Her vil det holdes en rekke informasjonsforedrag, posterpresentasjon og prisutdelinger. For mer informasjon se s. 11 i fagprogrammet.

 

Ta med barna på årets landsmøte!

Siden NTFs landsmøte og Nordental 2018 går i høstferien for deler av landet så har vi i år lagt opp til en del spennende aktiviteter for barn på fredag og lørdag. I “barnehjørnet» på NTFs Torg blir det vitenskaplige eksperimenter, samt at det vil være konkurranser og aktiviteter i messehallen. Ta med barna og del messeopplevelsen med dine små og håpefulle!

 

 

Landsmøtefest – «Made in America»

Den Norske Tannlegeforening inviterte til Amerikansk aften med showet «Made in America» med Marian Aas Hansen og Zelimir Kulisic. Festen var åpen for alle innen dentalbransjen uansett deltakelse på fagprogrammet. (www.roverstaden.no)

 

Spørsmål?  

Ikke nøl med å ta kontakt med oss vedrørende NTFs Landsmøte. 

 

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen