Aqua Nor

I NPG skaper vi lønnsomme møteplasser som knytter mennesker, ideer og merkevarer sammen – både fysisk og digitalt. På Aqua Nor bisto vi utstillere med en helhetlig tilnærming til konsept, messestand, event, innhold, catering og messeaktiviteter.

NPG har et dedikert team bestående av erfarne prosjektledere, designere og arkitekter som sammen gjør sitt ytterste for at kundene skal få god avkastning på messeinvesteringen.

NPG bistod med alt fra ide, merkevareopplevelser og standleveranse til flere kjente bedrifter inkludert   HydroscandLøvoldNSK Ship DesignFramoScanBioMSD Animal Health m.fl. 

  • Dato
    2. – 10. Oktober 2021
  • Kunder
    Flere utstillere på messen
  • Project
    Merkevarebygging, standleveranse, 3D skisser, prosjektledelse

Gjennomtenkte konsepter og godt innhold er en forutsetning for å engasjere og generere leads og knytte nettverk til viktige målgrupper.  På årets messe valgte flere utstillere å vise frem ny teknologi. Bruk av kunstig intelligens og stordata i oppdrettsnæringen vil endre hvordan man vil jobbe i fremtiden.  

Informasjonskapsler

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for analyser og for at du skal kunne bruke tjenestene våre. Vi kan dermed skape en bedre tjeneste for deg. Vi er forpliktet til å informere deg om dette, og dersom dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Les mer