AVINOR på World Routes

World Routes er en reiselivsmesse for alle aktører innen flyselskaper, flyplasser og luftfart. Møter, knytte kontakter og lead generation står sentralt under de tre innholdsrike messedagene.

Trekonstruksjonen skal forestille et hus og fungerer som en innramming for «The Norwegian Kitchen Society». Et langbord utgjør standens midtpunkt. Her serveres kulinariske spesialiteter tilberedt og anrettet på stedet av anerkjente norske kokker mens man kan møtes til relativt uformelle samtaler rundt bordet. Design og A/V-teknikk er gjort i samarbeid med Knowit.

Avinor ble tildelt prisen i kategorien «beste stand» under World Routes. 

  • Dato
    23. – 26. september 2017
  • Kunde
    Avinor
  • Leveranse
    Standvisualisering, teknisk underlag, prosjektledelse, matkonsept med norske kokker, messestand

Det unike matkonseptet ble utarbeidet av NPG og Kjelltoresmat. Avinor ønsket en uformell atmosfære hvor man kunne nyte førsteklasses mat.

På menyen kunne vi friste med norske råvarer med en utradisjonell twist. Norskprodusert øl fra Spitsbergen, Mack og Artic ble servert og blant smårettene kunne man velge mellom svele, reinsdyr, gravlaks, torsk, holtefjell ost med multesyltetøy, syltet gresskar med fenalår, fiskeboller i kraft med reker og frokostvafler. Resultatet ble en svært godt besøkt stand på messen!

Informasjonskapsler

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for analyser og for at du skal kunne bruke tjenestene våre. Vi kan dermed skape en bedre tjeneste for deg. Vi er forpliktet til å informere deg om dette, og dersom dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Les mer