Eliaden

Etter fire år samles endelig utstillere og besøkende i NOVA Spektrum for å oppleve morgendagens leverandører og løsninger innen energi, industri og elektroinstallasjon på Eliaden.

31. mai – 2. juni 2022 arrangeres Eliaden, en av Norges største fagmesser, på NOVA Spektrum. Eliaden er den viktigste møteplassen og det mest sentrale markedsføringsarrangementet i elektro-, energi- og automatiseringsbransjen.

NPG står bak et titalls prosjekter til årets messe hvor vi har utviklet konsept, 3D skisser og standutforming til utstillere som DEFA, Elis Elektro, VINCI Energies, Zaptech Charger, Ledvance m.fl. 

Ledvance, Eliaden, messe, messestand, standbygger, messer, nova spektrum, NPG
Vinci Energies, Eliaden, messe, messestand, standbygger, messer, nova spektrum, NPG
  • Dato
    31. mai - 2. juni 2022
  • Kunde
    Elteco, Elis Elektro, VINCI Energies, Zaptec Charger, IDT Solution, Ledvance, Stansefabrikken m.fl.
  • Prosjekt
    Konseptutvikling, 3D skisser, planlegging og gjennomføring av messestand, prosjektledelse, merkevareopplevelse
Eltelco, Eliaden, messe, messestand, standbygger, messer, nova spektrum, NPG

NPG har levert mange flotte stands på Eliaden gjennom årene, og flere av våre kunder har vunnet beste stand kåringen. Både Thermofloor og J.S Cook har tidligere vunnet pris i kategorien beste stand under 50 kvm.

Det er flere kriterier som ligger til grunn for utvelgelsen som standens utforming, kreativitet, presentasjon av bedriftens profil og produkter, standbetjening samt bærekraft og gjenbruk.

Informasjonskapsler

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for analyser og for at du skal kunne bruke tjenestene våre. Vi kan dermed skape en bedre tjeneste for deg. Vi er forpliktet til å informere deg om dette, og dersom dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Les mer