Fellesstand på IBTM

IBTM World er en viktig møteplass for den internasjonale reiselivsbransjen. Paviljongen har som formål å profilere Norge som destinasjon mot det internasjonale forretningsmarkedet.

Målgruppen er internasjonale aktører som arrangerer møter, konferanser og kongresser. Norske selskaper deltar for å markedsføre sine tjenester hvor målet er at Norge skal være «top of mind» for internasjonale kongresser og arrangementer.

NPG har gleden av å stå bak design, bygging og leveranse av NORWAY paviljongen på vegne av Innovasjon Norge under IBTM World i Barcelona.

IBTM_innovasjon norge_npg_paviljong_messestand_messestand design_stand_fellesstand
IBTM_innovasjon norge_npg_paviljong_messestand_messestand design_stand_fellesstand
  • Dato
    30. nov. til 2. des. 2021
  • Kunde
    Innovasjon Norge
  • Leveranse
    Prosjektledelse, design, visualisering, tekniske skisser, prosjektledelse, koordinering med leverandører og underutstillere, opprigg, nedrigg av fellesstand i Barcelona
IBTM_innovasjon norge_paviljong_messestand_stand_fellesstand

Paviljongen har et attraktivt design som gjenspeiler merkevaren Norge. Med et innbydende design, fleksibilitet og stor kapasitet, er det lagt til rette for gjennomføring av 1-1 møter, presentasjoner og nettverksbygging under messedagene.

Sentralt element for å visualisere “powered by nature” er bildet “Dusj I det fri” av Thomas Rasmus Skaug/VisitNorway.

Informasjonskapsler

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for analyser og for at du skal kunne bruke tjenestene våre. Vi kan dermed skape en bedre tjeneste for deg. Vi er forpliktet til å informere deg om dette, og dersom dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Les mer