NTFs Landsmøte og Nordental

Arrangementet består av tre dager fullpakket med seminarer, faglig påfyll, debatter, dentalutstilling med gode tilbud, nettverksbygging, underholdning og sosial hygge. Landsmøtet var i år fulltegnet med 60 utstillere, 2800 påmeldte og 40 foredrag.

Sondre Lerche skapte magisk stemning under åpningen av NTFs Landsmøte i Grieghallen, Bergen. I utstillingen, Nordental, kunne de besøkende holde seg oppdatert på de nyeste produktene, få gode messetilbud og bli inspirert av bransjekollegaer. Det sosiale er alltid viktig under et slik arrangement og torsdag kveld var det landsmøtetreff med tapas og intimkonsert med Jan Eggum.

Fredag kveld ble deltakerne invitert til konsert med Sondre Lerche og Lars Vaular – høyt trøkk og svært god stemning gjennom hele kvelden.

I år er NTFs Landsmøte tilbake på Nova Spektrum, Lillestrøm og arrangeres fra 3. – 5. november. 

Event_eventbyrå_eventbyrå oslo_eventtjenester_fysisk event_digitalt event_hybrid event_arrangement
  • Dato
    4-6 November, 2021
  • Kunde
    Den norske tannlegeforening
  • Leveranse
    Konferanse, utstilling, messestands, design, markedsføring, prosjektledelse
Event_eventbyrå_eventbyrå oslo_eventtjenester_fysisk event_digitalt event_hybrid event_arrangement

NPG har hatt gleden av å samarbeide med NTF i over 20 år. Vi tar hånd om alt fra planlegging og gjennomføring av konferansen, utstilling og øvrige deler av arrangementet og leverer alt innen booking av artister, booking av hotellrom, konferanse, utstilling, foredragsholdere, kommunikasjon, prosjektledelse, design, planskisser etc. 

Foto: Ole Kristian Olsen

Informasjonskapsler

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for analyser og for at du skal kunne bruke tjenestene våre. Vi kan dermed skape en bedre tjeneste for deg. Vi er forpliktet til å informere deg om dette, og dersom dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Les mer