Røroshetta

RørosHetta er bygget på norske verdier og tradisjoner og leverer vifter med unikt design og innovative funksjoner. Ventilasjon, kjøkkenhetter og kjølerom er pilarene som har båret RørosHetta gjennom en over 70 år lang historie.

NPG hadde gleden av å levere messekonsept, standutvikling, innhold og gjennomføring av RørosHetta sin stand på Bygg Reis Deg. Messen samler de ledende aktørene i bransjen for å vise frem spennende nyheter og trender.

På standen ble det servert de herligste retter med lokale råvarer fra Røros laget av kjendiskokkene Trond Åm og Bent Stiansen. RørosHetta var et blikkfang på messen og høstet mye oppmerksomhet. 

 

røroshetta_npg_byggreisdeg_brd19_messe_messestand_expo_standdesign_exhibitionstands_exhibitionboothdesign_messestand, messedesign
Røroshetta_npg_byggreisdeg_brd19_messe_messestand_expo_standdesign_exhibitionstands_exhibitionboothdesign
  • Dato
    15. – 18. oktober 2019
  • Kunde
    Røroshetta
  • Leveranse
    Konsept, design, utvikling og gjennomføring av stand
røroshetta_npg_byggreisdeg_brd19_messe_messestand_expo_standdesign_exhibitionstands_exhibitionboothdesign_1

Med konseptet «Vinternatt på Røros» ble det det lagt vekt på design, stramt formspråk, godt håndverk, natur og tradisjon. For å gjenspeile den lokale historien ønsket RørosHetta å la de besøkende på standen oppleve en vinternatt på Røros. For å gjenspeile dette, benyttet vi elementer som mørk  treverk med innslag av is, røyk og skinnende elementer.

Produktene var strategisk fordelt rundt på arealet for å oppnå en naturlig kundeflyt. Et stort kjøkken var plassert i selve kjernen av standen. Med et lysende bildebackdrop av Røros ble dette området et naturlig samlingspunkt hvor man kunne se viftene til Røroshetta i bruk. Farger på interiør og vifter var nøye plukket ut for å understreke den mørke vinternatten.  

Informasjonskapsler

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for analyser og for at du skal kunne bruke tjenestene våre. Vi kan dermed skape en bedre tjeneste for deg. Vi er forpliktet til å informere deg om dette, og dersom dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Les mer