100-års jubileum

100-års jubileum

Flott markering av Scandinaviegaardens 100-års jubileum

I anledning Scandinaviegaardens 100-års jubileum, arrangerte NPG 100-års fest. NPG hadde hovedansvaret for planlegging og gjennomføring og sørget for at alt gikk på skinner under selve arrangementet. Gjestene ble ønsket velkommen av bandet Dixie Flash, som er en akustisk trio bestående av instrumentene trompet, trommer og tuba. I tillegg vartet trompetist Marius Gjersøe opp med flott vokal for anledningen. Konseptet fungerte perfekt under arrangementets aperitiff, og bandet tok initiativ til allsang og moro mens de beveget seg blant gjestene. 

 

Underholdning og fantastisk mat

Etter en times tid ble gjestene invitert til bespisningsområdet, hvor Kjell Tore’s mat disket opp med de lekreste retter. Det ble også servert sushi fra Alex sushi, etter ønske fra vertinnen. Taler, underholdning og fantastisk mat sørget for at kvelden ble en suksess, og NPG ønsker Scandinaviegaarden lykke til i de neste 100 årene! 

 

 

Arrangere et jubileum, seminar, kick off eller konferanse?

NPG er et komplett eventbyrå med 30 års erfaring innen B2B-markedet. Vi skreddersyr arrangementer, innhold og aktiviteter etter ditt behov og budsjett. NPG sørger for kvalitet i alle ledd, personlig oppfølging, kort responstid og stort engasjement.

 

Vi vil gjerne høre fra deg

Ta kontakt vedrørende ditt neste prosjekt, enten det gjelder messe, standløsning eller et event.

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen