Aker BP 1

Aker BP

Når: 27. – 30. august 2018
Hvor: Stavanger
Prosjektleder:  Tore Thiesen
Designer: Bendik Skilbrei

 

I samarbeid med Melvær&Co har NPG levert standen til Aker BP. Standen skiller seg ut på messen med rene linjer og et nordisk uttrykk.

 

Nominert til beste stand

Standen ble nominert i kategorien beste stand på ONS-messen, en nominasjon som er en bragd hvor det er over 1124 utstillere! Juryen hadde følgende begrunnelse: «Aker BP – a well-organised exhibition focusing on the company’s efforts to collect and share big data – giving us an authentic real-time experience. This provides the data the digitalization of offshore operations.»

 

Digitalisering og innovasjon

Bak messedeltakelsen til Aker BP ligger en klar strategi om å vise hvordan de vil løse utfordringene selskapet og bransjen står over for. De påpeker et stort behov for endring og innovasjon. De vil være i førersetet når det gjelder digitalisering, og nettopp dette ble gjenspeilet på standen.

 

Standens design

Vi skapte Aker BPs standdesign gjennom å kombinere et rent, lyst, nordisk, arkitektonisk formspråk, ispedd elementer fra Aker BPs profilmanual, med moderne skjermteknologi og mock-updesign fra Framo og Cognite. I første etasje finner vi visning og demonstrasjon av fremtidens digitale løsninger for offshore-industrien, mens andre etasje er forbeholdt inviterte gjester for samtaler og bespisning. Utforming har dannet grunnlaget for utformingen av flere messestands for Aker BP allerede.

Aker BP på ONS

 

Ønsker du tilbud på standløsning? 

NPG har utstrakt erfaring knyttet til design, konseptutvikling og bygging av messestands og paviljonger med prosjekter over hele verden.

 

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen