Aqua Nor - stand design by NPG

Aqua Nor

Når: 20. – 23. august 2019
Hvor: Trondheim Spektrum
Prosjektledere: Jon Atle Sandbakken, Halvor Krossen, John Vanneid, Marion Wiik, Siri Bentsen, Bent Røiseland
Designere: Bendik Skilbrei, Henriette Fox, Paulina GrychowskDarien S. Barisa

 

Verdens største messe for akvakultur

Aqua Nor er en viktig internasjonal arena for akvakulturnæringen og er i dag verdens største messe for akvakultur. Trondheim Spektrum har gjennomgått en omfattende byggeperiode og Aqua Nor var det første store arrangementet som ble gjennomført på den nye messearenaen. Den nye arenaen omfatter flere møtefasiliteter som passer for både større konferanser til mindre møter med færre deltakere. Mattilbudet har også blitt utbedret noe som kommer både utstillerne og de besøkende til gode. Arrangøren av Aqua Nor melder om at messen var en stor suksess med nesten 700 utstillere, gode besøkstall og et spennende, faglig program.

 

Flere utstillere samarbeidet med NPG på Aqua Nor

Mange bedrifter ser nytten av å benytte et profesjonelt byrå som kan bistå med en helhetlig tilnærming til konsept, messestand, event, innhold, catering og messeaktiviteter. NPG har et dedikert team bestående av erfarne prosjektledere, designere og arkitekter som sammen gjør sitt ytterste for at kundene skal få god avkastning på messeinvesteringen. NPG bistod med alt fra ide, produksjon og gjennomføring av standene til blant annet ScaleAQ, Nippon Gases Norge, Framo, Lilleborg Profesjonell, Løvold, NSK Ship Design og Vaki.

 

Engasjerende konsepter som skaper effekt

Gjennomtenkte konsepter og godt innhold er en forutsetning for å engasjere og generere leads. På standen til Nippon Gases ble det servert forfriskende cocktails, bacalao ble servert hos Aqualine og Framo valgte å vise frem sitt banebrytende pumpesystem i et eget basseng på standen. Sistnevnte ble også nominert i kategorien «beste stand», og vi er stolte av at Framo var i toppsjiktet blant samtlige stands på messen. På årets messe valgte flere utstillere å vise frem ny teknologi. Bruk av kunstig intelligens og stordata i oppdrettsnæringen vil endre hvordan man vil jobbe i fremtiden.

 

 

Kontakt oss 

Ta kontakt vedrørende ditt neste prosjekt, enten det gjelder konsept, visualisering, standløsning eller et event.

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt Tilbake til oversikt »

Til toppen