Chat with us, powered by LiveChat

Aqua Nor

Når: 15. – 18. august, 2017
Hvor: Trondheim Spektrum
Prosjektledere: Jon Atle Sandbakken, John Vanneid og Halvor Krossen 
Designere: Bendik Skilbrei, Henriette Fox, Paulina Grychowsk og Berit Volden

 

Aqua Nor  – internasjonal fiskeoppdrettsmesse 

Messen samler 600 utstillere, hvorav 25 nasjoner er representert, og det er ventet opptil 25.000 besøkende i år. Blant de besøkende på åpningen var fiskeriminister Per Sandberg og kronprins Haakon. Flere aktører fra offshoreindustrien er også tilstede på messen. Lik teknologi som kan benyttes både innen offshore- og oppdrettsnæringen, gjør at messen og bransjen opplever vekst. Under messedagene arrangeres opptil seminarer, foredrag og debatter.

 

NPG med flere prosjekter på messen 

NPG hadde gleden av å levere flere standprosjekter på årets messe, og NPG teamet har nok en gang gjort en formidabel jobb. Prosjektleder Jon Atle Sandbakken var tilstede under montering og åpning av messe for å kvalitetssikre våre leveranser til messen. NPG har gjennom en årrekke levert stand- og kommunikasjonsløsninger i ulike størrelser og format for norske og internasjonale utstillere over hele verden. Våre erfarne prosjektledere følger opp alle detaljer og sørger selvfølgelig for at leveransen skjer i henhold til nasjonale og regionale lover og forskrifter.

 

 

Ønsker du tilbud på standløsning?

NPG har utstrakt erfaring knyttet til design, konseptutvikling og bygging av messestands og paviljonger med prosjekter over hele verden .

 

 

 

 

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen