Aqua Nor - stand design by NPG

Aqua Nor

Når: 24. – 27. august 2021

Hvor: Trondheim Spektrum

Prosjektledere: Jon Atle Sandbakken, Halvor Krossen, John Vanneid, Marion Wiik, Siri Bentsen

Designere: Bendik Skilbrei, Henriette Fox, Paulina GrychowskDarien S. Barisa  

 

Aqua Nor 2021 går som planlagt i august

Aqua Nor er en viktig internasjonal arena for akvakulturnæringen og er i dag verdens største messe for akvakultur. Sørg for at du og din bedrift bruker messen for alt den er verdt – med aktiv og målrettet deltakelse! I år er det enda viktigere å generere riktig trafikk til standen din. Streb etter å vise deg fra din beste side. Dette stiller høye krav til både design, messestand og et appellerende digitalt innhold – som kundene dine faktisk forventer.  

 

 

Flere utstillere samarbeidet med NPG på Aqua Nor

Mange bedrifter ser nytten av å benytte et profesjonelt byrå som kan bistå med en helhetlig tilnærming til konsept, messestand, event, innhold, catering og messeaktiviteter. NPG har et dedikert team bestående av erfarne prosjektledere, designere og arkitekter som sammen gjør sitt ytterste for at kundene skal få god avkastning på messeinvesteringen. NPG bistod med alt fra ide, produksjon og gjennomføring av standene til blant annet ScaleAQ, Nippon Gases Norge, Framo, Lilleborg Profesjonell, Løvold, NSK Ship Design og Vaki.  

 

Engasjerende konsepter som skaper effekt

Gjennomtenkte konsepter og godt innhold er en forutsetning for å engasjere og generere leads. På standen til Nippon Gases ble det servert forfriskende cocktails, bacalao ble servert hos Aqualine og Framo valgte å vise frem sitt banebrytende pumpesystem i et eget basseng på standen. Sistnevnte ble også nominert i kategorien «beste stand», og vi er stolte av at Framo var i toppsjiktet blant samtlige stands på messen. På årets messe valgte flere utstillere å vise frem ny teknologi. Bruk av kunstig intelligens og stordata i oppdrettsnæringen vil endre hvordan man vil jobbe i fremtiden.  

 

Nysgjerrig på et samarbeid?

Ta kontakt med oss så finner vi gode løsninger sammen.

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen