Avinor messestand på World Routes. Stand levert av NPG

Avinor på World Routes

Når: 23. – 26. september 2017
Hvor: Barcelona
Prosjektleder: John Vanneid og Lars Furset
Designer: Bendik Skilbrei

 

World Routes

World Routes er en reiselivsmesse for alle aktører innen flyselskaper, flyplasser og luftfart. Møter, knytte kontakter og lead generation står sentralt under de tre innholdsrike messedagene. 

 

Messekonseptet 

Etter suksessen på fjorårets World Routes i Chengdu, Kina (også levert av NPG), ønsket Avinor en videreføring av designet på årets messe. Den ytre strukturen forestiller konstruksjonen av et hus, og denne fungerer som en innramming for «Det norske kjøkken» («The Norwegian Kitchen Society»). Et langbord utgjør standens midtpunkt. Her serveres kulinariske spesialiteter tilberedt og anrettet på stedet av anerkjente kokker fra Kjelltoresmat mens man kan møtes til relativt uformelle samtaler rundt bordet. Design og A/V-teknikk er gjort i samarbeid med Creuna.

 

 

The Norwegian Kitchen Society

Det unike matkonseptet ble utarbeidet av NPG og Kjelltoresmat. Avinor ønsket at standen skulle ha en uformell atmosfære hvor man kunne nyte førsteklasses norskprodusert mat. På menyen kunne vi friste med norske råvarer med en utradisjonell twist. Norskprodusert øl fra Spitsbergen, Mack og Artic ble servert, og blant smårettene kunne man velge mellom svele, reinsdyr, hurtiggravet lakes og – torsk, holtefjell ost med multesyltetøy, syltet gresskar med fenalår, fiskeboller i kraft med reker og frokostvafler med brunost eller syltetøy. Resultatet ble en svært godt besøkt stand på messen!

 

Vinner av beste stand i 2016

For første gang i fjor, kunne delegatene stemme på hvilken stand de likte best på messen. Avinor ble tildelt prisen i kategorien «beste stand» under World Routes i 2016. Vi ser frem til å samarbeide med Avinor ved neste World Routes som skal arrangeres i Guangzhou, Kina.

 

 

Send oss en forespørsel 

NPG har utstrakt erfaring knyttet til design, konseptutvikling og bygging av messestands og paviljonger med prosjekter over hele verden.

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen