Bertel O Steen messestand på Transport og Logistikk

Bertel O Steen

Når: 26. – 28. sept. 2019
Hvor: Nova Spektrum, Lillestrøm
Prosjektleder: Bent Røiseland
Designer: Henriette Fox

 

Transport og Logistikk

Transport og Logistikk arrangeres på Nova Spektrum, Lillestrøm og kan betegnes som bransjens største faglige møteplass. Arrangementet er en kombinasjon av konferanse og messe og består av to bransjedager og publikumsdag lørdag 28. september. Målsetningen med messen er å skape oppmerksomhet rundt dagens og fremtidens transport- og logistikknæring. Årets konferanse vil legge vekt på temaene digitalisering, trafikksikkerhet for tungtransporten og en velfungerende infrastruktur for næringstransporten.

 

transport og logistikk 2019_transport og logistikk messe_transportmesse_npg_bertel o steen_norges varemesse_messestand (5)
transport og logistikk 2019_transport og logistikk messe_transportmesse_npg_bertel o steen_norges varemesse_messestand
transport og logistikk 2019_transport og logistikk messe_transportmesse_npg_bertel o steen_norges varemesse_messestand (3)
transport og logistikk 2019_transport og logistikk messe_transportmesse_npg_bertel o steen_norges varemesse_messestand

 

Visuell opplevelse for de besøkende på messen

Bertel O. Steen ønsket å vise sin bredde samtidig som de skulle fremstå som samlet og samkjørte. Med over 1700 kvm gulvareal var det viktig for oss å lage en god ramme som samler standen og skaper god synlighet i hallen. Store bilder i bakgrunnen gir en god visuell opplevelse for de besøkende. Bertel O. Steen hadde gjort et godt stykke arbeid med å plassere sine kjøretøy på standarealet og NPG videreutviklet den visuelle utformingen av messen.

 

Funksjonell og innbydende stand

De viktigste besøksmålgruppene var innkjøpere, beslutningstakere (en- og flerbilseiere), godstrafikk, tilbydere av transport og logistikktjenester, kjøpere av transport & logistikktjenester. For å fange interessen til målgruppen ble det lagt vekt på å skape en innbydende stand som både var funksjonell og med en god presentasjon av bredden som Bertel O. Steen representerer. Leveransen bestod av prosjektledelse, designskisser, utforming av grafikk på veggene, produksjon av spesiallagede podier med integrert belysning, opprigg og nedrigg av standløsningen.

 

«Har fått veldig mye skryt for standen, så det er absolutt vellykket! Takk for all hjelp og utrolig bra service!»

Andreas Hauger, Marketing Manager, Nyttekjøretøy, Mercedes-Benz Norge

 

Nysgjerrig på et samarbeid?

Ta kontakt med oss så finner vi gode løsninger sammen.

         

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen