Beste stand på SMAK Nortura PROFF

Beste stand SMAK 2017

Når: 7. – 10. februar 2017
Hvor: Norges Varemesse i Lillestrøm
Prosjektleder: Halvor Krossen
Designer: Henriette Fox

 

Nortura PROFF kåres til beste stand på SMAK 2017

SMAK messen med nærmere 400 utstillere hvor de fleste har lagt ned mye arbeid for å bygge gode, innbydende og funksjonelle utstillingsarenaer, er det hard konkurranse om å vinne prisen for beste stand på SMAK. Denne gang var det Nortura PROFF som trakk det lengste strået.

 

En kreativ prosess

Designer Henriette Fox og prosjektleder Halvor Krossen hadde gleden av å utvikle et eksepsjonelt standkonsept i samarbeid med Nortura PROFF. Nortura ønsket seg en låve, og NPG tok med seg denne grunntanken videre, og hadde frie tøyler til å være kreative. Prosessen har vært svært spennende og dynamisk, hvor stand og innhold hele tiden har beveget seg mot et fantastisk sluttresultat, takket være den unike synergien mellom alle involverte. 

 

Fotobar

For å trekke og engasjere de besøkende til standen, hadde Nortura PROFF i samarbeid med Fotobaren en «utedo-fotobås». Her kunne forbipasserende, gjester, seminardeltagere, kunder og samarbeidspartnere besøke standen å ta bilde på utedoen som ble bygget av NPG. Formålet var blant annet å øke antall deltagere som interagerer med standen, og øke Nortura PROFFS tilstedeværelse og synlighet på sosiale medier. 

 

 

Kundereferanse

«I NPG fikk vi ikke bare en leverandør, men en samarbeidspartner som både utfordret oss, og lot seg bli utfordret. Vi regner oss selv en krevende kunde, og var derfor på jakt etter en partner som kunne levere på våre store (og til tider urimelige) ambisjoner.

NPG, ved Halvor Krossen og Henriette Fox, overleverte konsekvent høy kvalitet i alle faser av prosjektet fra det konseptuelle og designmessige, til det tekniske og praktiske. Vi fikk god oppfølging under hele prosjektet både før og etter messen, og ble spesielt tatt godt vare på under gjennomføringsfasen. De hang med på leken, ga oss fleksibilitet underveis, var detaljbevisste samtidig som de passet på det overordnede.

Messen vi gjennomførte varte i en uke, var vårt største åpne kundearrangement noensinne, og involverte hele organisasjonen, hvor Halvor og Henriette ble en naturlig del av vårt interne messeteam. Vil igjen takke igjen for det fantastiske arbeidet deres i forbindelse med SMAK, og ser fram til vårt neste samarbeid!»

Minh Dinh Tran, Designer & Kaospilot, Nortura PROFF

 

Ønsker du tilbud på standløsning? 

NPG har utstrakt erfaring knyttet til design, konseptutvikling og bygging av messestands og paviljonger med prosjekter over hele verden.

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen