thenorwegioanclassroom_bett show_exhibitionstand_stand_messestand_paviljong_pavilion

Norsk profilering på BETT show

Når: 22. – 25. januar 2020
Hvor: ExCel London
Prosjektleder: John Vanneid
Designer: Henriette Fox

 

Bett Show – viktig arena for læringsteknologi

Bett Show er verdens ledende møteplass for undervisningsteknologi og viser det siste innen teknologi som kan brukes i undervisningsøyemed.

 

Messen arrangeres årlig i London og trekker ca. 40.000 deltakere hvorav 1500 av disse er fra Norge. Den norske læringsteknologi-næringen er i sterk vekst, og har fått stor anerkjennelse internasjonalt. BETT Show på ExCel i London er en viktig arena for bransjen å komme i kontakt med internasjonale aktører og fremme norsk læringsteknologi. 

 

The Norwegian Classroom

The Norwegian Classrom (ref standens navn) er en møteplass hvor norske firmaer står sammen for å promotere det fremste innenfor norsk læringsteknologi. Alle har en egen dedikert plass i tillegg til et felles presentasjonsområde på standen. Samarbeid, inspirasjon og pedagogikk er noen nøkkelord. Standen skiller seg ut på messen med sitt nordisk særpreg. 

 

Oslo Edtech Cluster

Oslo Edtech Cluster står bak paviljongen og er et nettverk for bedrifter og aktører innenfor læringsteknologi. Klyngen jobber med markedsaktiviteter, kobling mot FoU, synliggjøring og kommunikasjon for deltakerne – nasjonalt og internasjonalt.

 

 

Utstillere på paviljongen

 

Planlegger du en messestand? 

NPG har et ledende kompetansemiljø innenfor design, konseptutvikling og bygging av messestands og paviljonger med prosjekter over hele verden. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud og skisser på standløsning. 

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt Tilbake til oversikt »

Til toppen