Bryte VM_NPG

Bryte-VM 2021 på Jordal Amfi

Bryte VM 2021 | Folkefest med 1000 utøvere fra 100 land

Det er med stort engasjement og stolthet at NPG er en del av det prestisjefylte verdensmesterskapet. VM på hjemmebane har bydd på spenning, underholdning, idrettsglede, dedikerte supportere, folkefest, internasjonal pressedekning og verdens beste brytere.

 

NPG har høstet fantastiske tilbakemeldinger på leveransen av arenaen og Fanzone i forbindelse med Bryte-VM. På vegne av arrangør, Norges Bryteforbund, har NPG bidratt med sin spisskompetanse innen konseptutvikling, visualisering, oppsett og leveranse av arenaen og Fanzone-området.

Vi legger bak oss 1 år med planlegging av arenaen og uteområdet på Jordal Amfi i forbindelse med Bryte-VM. Konseptbeskrivelser og innhold, arenategninger og konseptuell visualisering, og et svært detaljert leveranse- og prosjektoppsett i forbindelse med arenaproduksjonen. Vi har forvandlet ishockey-hallen på Jordal til en prestisjefylt, internasjonal flerbruksarena i verdensklasse.

 

Fanzone and Wrestling Experience

Brytesport, idrettsglede og mestring har vært i fokus i Fanzone og Wrestling Experience området med aktiviteter, seminarer, kunnskapsdeling og opplevelser. Publikum, deltakere, lokalbefolkning og tilreisende har deltatt i aktiviteter, kunnskapsdeling og opplevelser. Her har det vært topp stemning med en god blanding av idrett, næringsliv og folkefest.

 

Vi takker alle involverte for et vellykket verdensmesterskap, og ikke minst en stor takk til vårt dedikerte NPG team med Halvor Krossen, Charlotte Ringnes Relling og Paulina Grychowska i spissen som har gitt ALT for at gjennomføringen har gått på skinner.  

 

 

Nysgjerrig på et samarbeid?

Ta kontakt med oss så finner vi gode løsninger sammen.

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen