Datacloud Nordic 1

Datacloud Nordic

Når: 30. oktober, 2017
Hvor: Radisson BLU Scandinavia hotell
Prosjektleder: Joachim Høegh  

 

Datasenter og skybaserte tjenester   

Datacloud Nordic er et event for alle aktører innen datasenter og skybaserte løsninger som ble avholdt på Radisson BLU Scandinavia hotell. Arrangementet ble åpnet av Statssekretær Reynir Jóhannesson. Arrangementet samler internasjonale aktører som Uptime Institute, Statkraft, Innovasjon Norge, Schneider Electric, Munters, CBRE, Vertiv, Hydro66, Lefdal Mine, Nordavind og DigiPlex. Konferansen har et spennende program, og består av både en konferanse og en utstilling. Det avholdes også en paneldebatt rundt aktuelle temaer for bransjen.

 

Teknisk arrangør

NPG ble valgt som teknisk arrangør av utstillingen på Datacloud Nordic som består av totalt 26 utstillere. NPG har håndtert alle tekniske bestillinger til utstillerne som blant annet lys, møbler, strøm, dekor og messevegger.

#DCN17 #oslo #datasenter #skybaserteløsninger #event #radissonbluscandiavia

Trenger du en profesjonell partner til ditt event?

Vi har god erfaring med å levere alt innen events, enten det gjelder et mindre oppdrag til større arrangementer. I NPG har vi en lidenskap for merkevarebygging og kommunikasjon, og er opptatt av de verdiskapende, samlende og unike opplevelsene som skaper lønnsomme møter mellom mennesker. Vi tilbyr personlig service og tar hånd om hele eller deler av organiseringen av ditt event, slik at du kan konsentrere deg om de som er viktige for deg; de besøkende.

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen