EAGE Annual 1

EAGE Annual

Når: 12. – 15. juni 2018
Hvor: København
Prosjektleder: Tore Thiesen og Halvor Krossen
Designer: Paulina Grychowska og Bendik Skilbrei

 

Fremtiden for geo-, ingeniørvitenskap og energi skal defineres

EAGE Annual er det største multidisiplinære geovitenskapsarrangementet i verden og samler ledende selskaper innen energi- og ingeniørfag. Arrangementet består av en stor konferanse og en messeutstilling med fokus på geofysikk, geologi og reservoarteknologi / petroleumsteknologi. På utstillinger av en slik størrelse er det ekstra viktig å få oppmerksomhet fra kunder, potensielle kunder, samarbeidspartnere og leverandører.

 

Vi skaper lønnsomme og engasjerende møteplasser 

Som internasjonal aktør i event- og messebransjen har vi lang erfaring med å levere lønnsomme og engasjerende møteplasser. Vi har utviklet messekonsepter på EAGE i flere år, deriblant i Amsterdam, Madrid og København. Standene på messen er av høy kvalitet og det er en viktig arena for våre kunder å delta på. På årets messe tok vi hånd om konsept, strategi, design og bygging av standen for norske utstillere som AkerBP (i samarbeid med Melvær&Co), Norsar, Magseis, Headwave, SeismicInnovation og Partnerplast.

 

 

Vil vil gjerne høre fra deg

NPG har utstrakt erfaring knyttet til design, konseptutvikling og bygging av messestands og paviljonger med prosjekter over hele verden. Vi leverer lønnsomme møteplasser! 

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen