Chat with us, powered by LiveChat

EAGE Annual 2018

Når: 12. – 15. juni 2018
Hvor: København
Prosjektleder: Tore Thiesen og Halvor Krossen
Designer: Paulina Grychowska og Bendik Skilbrei

 

Fremtiden for geo-, ingeniørvitenskap og energi skal defineres!

EAGE Annual 2018 er det største og mest omfattende multidisiplinære geovitenskapsarrangementet i verden og samler ledende selskaper innen energi- og ingeniørfag. Arrangementet holdes for 80.gang og åpnes av selveste HKH Prins Joachim av Danmark! Arrangementet består av en stor konferanse og en messeutstilling med fokus på geofysikk, geologi og reservoarteknologi / petroleumsteknologi. På utstillinger av en slik størrelse er det ekstra viktig å få oppmerksomhet fra kunder, potensielle kunder, samarbeidspartnere og leverandører.

 

Lønnsomme møteplasser for norske utstillere på EAGE Annual 2018

Som internasjonal aktør i event- og messebransjen har vi lang erfaring med å levere lønnsomme møteplasser for våre kunder. Vi har utviklet messekonsepter på EAGE i flere år, deriblant i Amsterdam, Madrid og denne gangen i København. Standene på messen er av høy kvalitet, og det er en viktig arena for våre kunder å delta på. På årets messe stod NPG bak konsept, strategi, design og bygging av standen til NPG har designet og bygget stands for AkerBP (i samarbeid med Melvær&Co), Norsar, Magseis, Headwave, SeismicInnovation og Partnerplast.

På utkikk etter en event og messepartner?

NPG har utstrakt erfaring knyttet til design, konseptutvikling og bygging av messestands og paviljonger med prosjekter over hele verden. Vi leverer lønnsomme møteplasser! 

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen