ecarexpo

eCarExpo

Når: 7. – 9. februar 2020
Hvor: Stockholm 
Prosjektledelse og design: NPG AB

eCarExpo – Nordens største elbilutstilling

NPG AB er foretrukken messeleverandør for kjente merkevarer som DEFA, Ford, Audi, SKODA, Jaguar og Bee på Nordens største elbilutstilling, eCarExpo. Messen viser den nyeste teknologien og utviklingen i det sterkt voksende e-bilmarkedet. Messen, som arrangeres i Gøteborg, Stockholm, København og Oslo, kan også skilte med å være verdens største testkjøringsevent under ett tak.

Brand activation med sterke merkevarer på eCarExpo

På eCarExpo bistod NPG AB kjente brands med å fremme deres nyeste e-løsninger, formidle deres historie og bygge merkevare. Som markedsleder innen messekommunikasjon, design og bygging av stands har NPG god erfaring med å levere stands med det lille ekstra.

 

Det har varit en bra mässa med väldigt nöjda utställare.
Mässan har varit en succé totalt sett med mycket besökare och stort medialt intresse

Krister Berg, CEO, NPG AB

 

Montering på elbilmessen

 

Audi

Nye helelektriske Audi e-tron har tatt el-bilmarkedet med storm og innen 2025 vil Audi tilby hele 12 elektriske bilmodeller. På messen var det svensk premiere av elektrisk drevet Audi e-tron Sportback.

Jaguar

Jaguar I-PACE har tatt Norge med storm. Innen 2020 skal Jaguar Land Rover produsere en rekke nye elektrifiserte biler i England.

Ford

Svensk premiere på Fords nye ladehybrider på elbilmessen eCar Expo. For første gang noensinne viste Ford frem sine nye ladehybrider for det svenske publikum. De besøkende kan se nye Explorer og Transit Custom og prøvekjøre den nye Kuga.

ŠKODA OCTAVIA

En helt ny generasjon av ŠKODAs bestselger er på vei – med større plass, nytt designspråk og ikke minst: OCTAVIA blir nå tilgjengelig som ladbar hybrid.

DEFA

DEFA er igjen hovedsponsor for Nordens største elbilutstilling. På messen viste de frem hele sortiment av e-mobilitet, fra løsning av lastbalansering og kabler til komplette ladesystemer til eiendommer. Les mer om DEFA sine messeaktiviteter her. 

Bee

Bee er en av Sveriges ledende elbilladere og tilbyr ladeløsninger for privatpersoner, selskaper, eiendommer og offentlig sektor.

Nysgjerrig på et samarbeid?

Ta kontakt med oss så finner vi gode løsninger sammen.

     

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen