Elis Elektro

Elis Elektro

Kunde: Elis Elektro

Hva: Animert produktfilm

Prosjektleder: Iris Janda

 

En reise gjennom hele produktsortimentet

Elis Elektro ønsket å lage en film som presenterer hele produktutvalget. Selskapets slagord «Hurtigere, enklere, færre deler», er ledende for filmen som nettopp skal utstråle de samme kvalitetene i tillegg til å fremstå ukomplisert og profesjonell.

 

En digital utvidelse av messestanden

I samarbeid med NPG har det tidligere blitt utviklet en messestand med et grundig forankret konsept, som også skal danne grunnstrukturen for filmen. Det er et mål at filmen skal gi en synergieffekt når filmen vises på messestanden, samtidig skal den kunne vises uavhengig på internett, diverse utsalgssteder eller i salgspresentasjoner. Målet var å holde fast i eksisterende standuttrykk som igjen bygger opp under identiteten til Elis Elektro. Derfor har vi laget filmen i en stil som blir en forlengelse av designspråket som har blitt definert for messestanden – moderne, enkelt og profesjonelt.

 

Story og realisering

Vi følger en animert kabel som «blir til» fra sikringsskap til endestasjon. Seeren blir dermed tatt med på en reise gjennom Elis Elektros verden og blir introdusert til produkter som forenkler el-arbeidet. Ved å dele filmen i tydelige avsnitt, vises produktene i sammenheng med ulike bruksområder og seeren får oversikt over hele sortimentet. Som klimaks for filmen, og en grunn til at man har fulgt kabelen hele veien tennes et Elis Elektro-lysskilt. Vi skjønner da at vi hele tiden har fulgt selve strømkilden til logo-skiltet. Filmen avslutter med en «call to action» og inviterer til å lære mer om sortimentet ved å besøke www.eliselektro.no.  

 

 

Med denne filmen ligger vi på toppen når det gjelder produktpresentasjon i vår bransje. Filmen hjelper oss å nå enda bedre ut til kundene våre.

Geir Arkøy, Daglig leder Elis Elektro

Nysgjerrig på et samarbeid?

Ta kontakt med oss så finner vi gode løsninger sammen.

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen