Eurosatory 1

Eurosatory

Eurosatory er en av verdens største forsvars- og sikkerhetsmesser

Messen arrangeres annethvert år i Paris, og  samler over 1.800 utstillere og 57.000 besøkende fra 153 land. 16 norske selskaper deltok på årets messe, deriblant Kongsberg Gruppen, Nammo og Forsvars- og Sikkerhetsindustriens forening (FSI). NPG hadde gleden av å levere konsept, visualisering og 3D skisser, opprigg og nedrigg av standene.

 

Helhetsinntrykk og enhetlig visuell profil

I designprosessen er det lagt vekt på en enhetlig visuell profil og funksjonalitet. Standene har stramme linjer kombinert med en spennende miks av materialer. Resultatet er stilrene stands med et nordisk preg. Det nordiske uttrykket forsterkes av at norske, anerkjente kokker serverer tradisjonelle matretter basert på gode råvarer. De besøkende og samarbeidspartnere fikk tildelt en mini-kokebok med utvalgte retter basert på norske tradisjoner med en twist. 

 

Fra designernes perspektiv

Grunntanken bak konseptet var å skape et moderne og elegant område som oppfyller kundens behov i form av funksjonalitet, design, budskap og målsettning med messedeltakelsen. Budskapet er tydelig kommunisert og eksponeringen av produktene er integrert i det øvrige designet. Standene er inndelt i flere funksjonelle soner: store områder dedikert til presentasjon av produkter gjennom skjermer og produktdisplayer, egen sone dedikert til de besøkende med tilgang til presseområde, lukket område med restaurant, lounge og flere møterom. Designet er inspirert av kundenes visuelle profil. Store illustrasjoner formidler selskapets budskap til de besøkende på messen. De kontrasterende, diagonale aksentene i arkitekturen bidrar til å tiltrekke seg oppmerksomhet. Kombinasjonen av tre- og glasselementer skaper et dynamisk, men likevel stilrent uttrykk.

 

Nøkkeltall fra Eurosatory 2018

  • 1.802 utstillere fra 63 land; 65,8% av disse er internasjonale selskaper
  • 39 nasjonale paviljonger
  • 57.056 internasjonale besøkende fra 153 land
  • 227 offisielle delegasjoner fra 94 land og 4 internasjonale organisasjoner
  • 177 VIP Eksperter
  • 71 konferanser
  • 641 journalister fra alle kontinenter

 

 

Ønsker du tilbud på standløsning? 

NPG har utstrakt erfaring knyttet til design, konseptutvikling og bygging av messestands og paviljonger med prosjekter over hele verden .

 

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen