Glava Isolasjon messestand Bygg Reis Deg

Glava Isolasjon

Når: 15. – 18. oktober 2019

Hvor: Nova Spektrum, Lillestrøm

Prosjektleder: Halvor Krossen

Designer: Henriette Fox  

 

Glava Isolasjon, Weber og Gyproc stod sammen på Bygg Reis Deg

Glava består av forretningsområdene Glava Isolasjon, Weber og Gyproc, og er en av Norges ledende byggevareprodusenter innen isolasjon, mørtler og gipsplater. På Bygg Reis Deg stod merkevarene sammen for første gang etter at Glava AS ble morselskapet for de tre merkevarene. Målet er å utvikle og legge til rette for bedre og mer effektive byggeprosesser og vise fordelene ved å bruke dem i alle faser, fra tegnebord til bruk av ferdig bygg.   

 

 

Godt synlig i messehallen

Med det gule, gjenkjennende visuelle uttrykket var standen godt synlig i messehallen. Med god utnyttelse av arealet ble de besøkende naturlig ledet inn på standen. Glava sine kompetanseområder kom godt fram, blant annet var det lydisolerte rommet en populær attraksjon hvor de besøkende kunne teste akustikken og standen var godt besøkt under messedagene.   

 

Engasjerende aktiviteter og konkurranser på standen

På standen kunne de besøkende delta i flere aktiviteter deriblant teste akustikk og oppleve et gunstig innemiljø inni det Glava-isolerte stillerommet. De besøkende kunne også delta i konkurransen om å vinne en moped. Konkurransen traff midt i blinken for studentene som deltok på messen. Standen ble levert i samarbeid med Metro Branding.  

 

Bygg Reis Deg 2017

 

Nysgjerrig på et samarbeid?

Ta kontakt med oss så finner vi gode løsninger sammen.

   

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen