Chat with us, powered by LiveChat

GLAVA

Når: 18. – 21. oktober, 2017
Hvor: Norges Varemesse i Lillestrøm
Prosjektledere: Halvor Krossen
Designere: Henriette Fox

 

Godt synlig i messehallen

Med sort på gult og et gjenkjennende visuelt uttrykk var GLAVA godt synlig på Bygg Reis Deg der de lå rett ved et folksomt kryss i hallen. Med interessante skråskjæringer og god utnyttelse av arealet ble de besøkende naturlig ledet inn på standen.  GLAVA sine kompetanseområder kom godt fram, blant annet var det lydisolerte rommet en populær attraksjon, og det var trykk på standen til enhver tid.

 

Aktiviteter på standen

På standen kunne de besøkende delta i flere aktiviteter, deriblant teste akustikk og oppleve et optimalt innemiljø inni det GLAVA-isolerte stillerommet. De besøkende kunne delta i konkurransen om å gjette hvor lett isolasjonen er å jobbe med, både med tanke på vekt, transport og håndtering. I tillegg valgte utstiller å fokusere på bærekraft og miljø – fra miljøvennlig resirkulering i produksjon til energieffektiv isolering i bygg. Standen hadde storfint besøk av Kronprins Haakon på åpningsdagen av Bygg Reis Deg. 

Standen ble levert i samarbeid med Metro Branding.

Ønsker du tilbud på standløsning? 

NPG har utstrakt erfaring knyttet til design, konseptutvikling og bygging av messestands og paviljonger med prosjekter over hele verden .

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen