Gress messe_høie_messestand_standløsning_lysvegg_bematrix_stand_standleverandør_standbygger_npg_norwegianpromotiongroup_norgesvaremesse

GRESS-messen

Når: 16. januar 2020

Hvor: Norges Varemesse

Team: Jon Atle Sandbakken, Halvor Krossen og Henriette Fox 

 

NPG med flere prosjekter på GRESS-messen

GRESS-messen er et lukket arrangement for hotell og restaurantnæringen. NPG har i en årrekke levert store og små standløsninger til messen som arrangeres årlig på Norges Varemesse.  

 

Lilleborg, Høie og Metos på GRESS-messen

NPG leverte flere prosjekter på årets GRESS-messe til blant annet Metos, Lilleborg og Høie. Standen til Høie høstet mye ros under messen og ble lagt godt merke til med sitt skandinaviske preg. I NPG legger vi vekt på helhetsinntrykket, stoppeffekt, tydelig budskap, innovasjon og bærekraft. Alle standene vi leverte til messen er produsert med tanke på gjenbruk som både er gunstig i forhold til miljøet og ikke minst kundens budsjett.   

 

Gress-messe_Høie stand levert av NPG  

 

Tidligere prosjekter

 

NPG-stand tildeles pris for beste stand på SMAK-messen

Mange av utstillerene på GRESS-messen deltar også på SMAK messen som arrangeres hvert tredje år på Norges Varemesse. SMAK messen er Nordens ledende møteplass som samler utstillere innen områdene Mat & drikke, Maskiner & utstyr, Interiør & design, IT & teknologi og Øl, vin & brennevin. Sjekk ut standene vi leverte til SMAK-messen. Nortura PROFF vant prisen for beste stand!

 

GRESS-messen 1

Nysgjerrig på et samarbeid?

Ta kontakt med oss så finner vi gode løsninger sammen.

       

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen