Chat with us, powered by LiveChat
TINE, Lilleborg og Grilstad på GRESS-messen 1

TINE, Lilleborg og Grilstad på GRESS-messen

Når: 17. januar 2019
Hvor: Norges Varemesse
Prosjektledere: Jon Atle Sandbakken og Halvor Krossen
Designer: Berit Volden

 

Bransjemesse for hotell- og restaurantnæringen

GRESS-messen er et lukket arrangement for hotell og restaurantnæringen som arrangeres årlig på Norges Varemesse. NPG har i en årrekke levert store og små standløsninger til messen. Standen skal ikke bare se bra ut, den skal også kommunisere og være funksjonell. Vi er opptatt av at standen skal representere firmaet og bidra til å nå kundenes mål med messedeltakelsen.  

 

Engasjerende fotoopplevelser på standen

NPG leverte flere prosjekter på årets GRESS-messe til kjente merkenavn som TINE, Lilleborg og Grilstad. I forbindelse med banketten på messen var det 80-talls tema, og Grilstad videreførte temaet på standen sin. For å skape engasjerende innhold på standen, leverte vi en photo booth sammen med Fotobaren. Fotoopplevelser er en perfekt aktivitet på standen som engasjerer de besøkende på messen. 80-talls effekter, som skilt, morsom utkledning og kreative slagord som «It’s raining salami og salamieater», bidro til at standen var godt synlig både på messen og i sosiale medier hvor de besøkende delte sine bilder.

 

TINE, Lilleborg og Grilstad på GRESS-messen 2

 

Prosjekter på GRESS

 

Vi stod bak beste stand på SMAK-messen

Mange av utstillerene på GRESS-messen deltar også på SMAK messen som arrangeres hvert tredje år på Norges Varemesse. SMAK messen er Nordens ledende møteplass som samler utstillere innen områdene Mat & drikke, Maskiner & utstyr, Interiør & design, IT & teknologi og Øl, vin & brennevin. Sjekk ut standene vi leverte til SMAK-messen. Nortura PROFF vant prisen for beste stand!

 

TINE, Lilleborg og Grilstad på GRESS-messen 3

Ønsker du tilbud på standløsning? 

NPG har utstrakt erfaring knyttet til design, konseptutvikling og bygging av messestands og paviljonger med prosjekter over hele verden.

 

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt Tilbake til oversikt »

Til toppen