Health & Beauty Scandinavia 1

Health & Beauty Scandinavia

Når: 2.-4. februar 2018
Hvor: Telenor Arena
Prosjektledere: Siri Bentsen og Jon Atle Sandbakken

 
Messen for skjønnhetsbransjen

Health & Beauty Scandinavia arrangeres på Telenor Arena, og er dedikert til alle som er interessert i spa, skjønnhet, frisør, helse og velvære. Messen samler mange fra skjønnhetsbransjen under ett tak. På messen vil det være mulighet for å få innblikk i det nyeste innen skjønnhet, trender, luksus og velvære. I følge arrangøren er den største nyheten på årets messe forskjellige lounger som er plassert rundt i lokalet. I loungene vil de besøkende få informasjon om nyheter og trender, få behandlinger, konsultasjoner, gode opplevelser og mange gode tilbud.

 

Standløsninger fra NPG

NPG har levert to prosjekter på årets messe. Haugesund Hudpleieklinikk skilte seg ut med dekorativ lysvegg og hvitt møblement. På standen ble det vist frem produkter fra Green Peel Fresh up/ Partypeel til de besøkende på messen. Behandlingen har vunnet førstepris for beste spesialbehandling 4 året på rad. Den andre standen NPG leverte var for Lovelyskin. Lovelyskin er distributør for merkevarene; beautyblehttp://Haugesund Hudpleieklinikknder®, Branché Beautysleep, invisibobble®, MakeUp Eraser, Flint, Vera Mona, The Konjac Sponge Company og KOCOSTAR. Standen var full av produkter som de besøkende kunne teste og kjøpe. 

 

Planlegger du en messestand? 

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud og skisser på standløsning. NPG har utstrakt erfaring knyttet til design, konseptutvikling og bygging av messestands og paviljonger med prosjekter over hele verden.

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen