Gress messe_høie_messestand_standløsning_lysvegg_bematrix_stand_standleverandør_standbygger_npg_norwegianpromotiongroup_norgesvaremesse

Høie

Når: Januar 2020

Hvor: Vintermessen i Stockholm

Prosjektleder: Jon Atle Sandbakken

Designer: Henriette Fox

 

Høie – Skandinavias ledende merkevare innen sengetøy, pledd, dyner og puter

I 170 år har Høie satt sitt preg på det nordiske soverom. Kombinasjonen av topp kvalitet, god design og en innovativ holdning har ført til at Høie fortsatt er den mest anerkjente merkevaren innen sengetøy, dyner, puter og pledd.

 

Rom for å drømme

Høie ønsket en inspirerende stand med et skandinavisk uttrykk som kunne benyttes på flere messer. Nærhet til naturen var viktig, samt opplevelsen av god kvalitet mot kroppen. Designet ivaretar deres visjon «rom for å drømme» og har et nordisk særpreg. Høie er kjent for sin høye kvalitet og standen gjenspeiler kvalitet og skal inspirere.

 

Høy kvalitet med skandinavisk uttrykk

NPG har laget en fleksibel standløsning hvor størrelsen kan tilpasses ut ifra ulike messer samtidig som at uttrykket beholdes. Praktiske displayer viser frem deres produkter på en innbydende måte. De besøkende på standen skal få en lun og hyggelig opplevelse. Virkemidler som messevegg med bakbelysning og designelementer skaper en tiltalende og innbydende stand. Høie deltar på flere messer deriblant Vinterkonferansen i Stockholm og fagmessene Gress og Oslo Design Fair på Norges Varemesse.  

 

Høie messestand av NPG

 

Nysgjerrig på et samarbeid?

Ta kontakt med oss så finner vi gode løsninger sammen.

 

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen