Gress messe_høie_messestand_standløsning_lysvegg_bematrix_stand_standleverandør_standbygger_npg_norwegianpromotiongroup_norgesvaremesse

Høie

Når: Januar 2020
Hvor: Vintermessen i Stockholm
Prosjektleder: Jon Atle Sandbakken
Designer: Henriette Fox

 

Høie – Skandinavias ledende merkevare innen sengetøy, pledd, dyner og puter

Kombinasjonen av topp kvalitet, gode design og en innovativ holdning har ført til at Høie er den mest anerkjente merkevaren innen sengetøy, dyner, puter og pledd.

Høie ønsket en inspirerende stand med et skandinavisk uttrykk som kunne benyttes på flere messer. Nærhet til naturen var viktig, samt opplevelsen av god kvalitet mot kroppen. Designet ivaretar deres visjon «rom for å drømme» og har et nordisk særpreg. Høie er kjent for sin høye kvalitet og standen gjenspeiler kvalitet og skal inspirere.

 

Høy kvalitet med skandinavisk uttrykk

NPG har laget en fleksibel standløsning hvor størrelsen kan tilpasses ut ifra ulike messer samtidig som at uttrykket beholdes. Praktiske displayer viser frem deres produkter på en innbydende måte. De besøkende på standen skal få en lun og hyggelig opplevelse. Virkemidler som messevegg med bakbelysning og designelementer skaper en tiltalende og innbydende stand. Høie deltar på flere messer deriblant Vinterkonferansen i Stockholm og fagmessene Gress og Oslo Design Fair på Norges Varemesse.

 

 Skalerbart standkonsept for Høie

 

Delta på messe?

Ta kontakt vedrørende ditt neste prosjekt for å finne en løsning som passer akkurat ditt behov.

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt Tilbake til oversikt »

Til toppen