HTH_byggreisdeg_messe_npg_messestand_byggmesse

HTH

Når: 15. – 18. oktober 2019

Hvor: Norges Varemesse i Lillestrøm

Prosjektleder: Bent Røiseland

Designer: Henriette Fox  

 

Historien om en ekte kjøkkenfølelse

HTH Kjøkkenforum er et kjøkkenfirma som er spesialisert på dansk design, kvalitet og god service. De er nettopp blitt kåret til Norges beste kjøkkenforhandler av Vi anbefaler fordi de imøtekommer sine kunders ønsker og forventninger når det kommer til pris, utvalg, løsninger, kundeservice, oppfølging, levering og montering. NPG hadde gleden av å levere konsept, design og gjennomføring av standen til HTH på Bygg Reis Deg – Norges største møteplass for byggenæringen.

 

 

Kjøkken med fokus på detaljene

Når du velger et kjøkken fra HTH, får du ikke bare et nytt kjøkken, men et gjennomtenkt konsept basert på bærekraftige verdier, innovativt design og eminent service. Dette ble videreført til designet og utformingen av standløsningen. Standen til HTH på Bygg Reis Deg skulle gi et fint bakteppe for de mange kjøkken som skulle vises frem og være i sentrum under messen.

For å fremme følelsen av høst og nordisk kvalitet ble farger, bilder og andre detaljer nøye valgt ut. Arealet var åpent og lett tilgjengelig fra alle kanter, mens enkle vegger var med på å skape mange gode miljøer og rom. Svarte metallrammer i tak og på hovedkonstruksjonen gjorde uttrykket røft, mens belysning og naturlige materialvalg skapte en lun atmosfære. Standen hadde en svært god plassering i messehallen og var det blikkfang når de besøkende ankom hallen.   

 

Vinn et HTH-kjøkken

På standen var det utstilt HTHs kjøkkennyheter. De besøkende på messen kunne delta i konkurransen om å vinne et kjøkken til en verdi av kr. 75 000. I tillegg kunne man få fantastiske messetilbud på kvalitets-hvitevarer fra Miele og AEG og veiledning og fra HTH sine dedikerte kjøkkeneksperter.  

 

Nysgjerrig på et samarbeid?

Ta kontakt med oss så finner vi gode løsninger sammen.

   

 

 

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen