Chat with us, powered by LiveChat

Innovasjon Norge-stand vinner pris

Når: 29.11 – 01.12.2016
Hvor: Barcelona, Spania
Prosjektleder: John Vanneid
Designer: Paulina Grychowska

 

Hva er IBTM World?

IBTM World er det ledende globale arrangementet for møter, incentiver, konferanser, events og forretningsreiseindustrien. Messen samler fagfolk fra hele verden for tre dager med fokus på fremtidige forretningsmuligheter, samt nyskapende faglig utdanning og nettverksbygging. Messen er i kontinuerlig utvikling for å hele tiden ligge i forkant av markedet.

 

NPG på IBTM World

NPG leverte en stor fellestand for Innovasjon Norge, Norway Convention Bureau, og deres partnere innenfor norsk reiseliv. Standen bestod av 36 forskjellige selskaper. Det ble arrangert flere events på standen, blant annet den meget populære «icebreaker»-festen, hvor deltakerne får drinker servert i is-glass, og en sykling på sykkelrulle-konkurranse. Serveringen på standen bestod, som tidligere, av fingermat med norske råvarer. Fellesstanden vant, til alles store glede, «Beste stand-personell IBTM 2016», stemt frem av deltakerne på messen.

 

NPG med god erfaring knyttet til paviljonger og fellesstands

NPG har utstrakt erfaring knyttet til planlegging og gjennomføring av paviljonger for ulike fagmiljøer, herunder oljesektoren, teknologi, reiseliv og forsvarsindustrien.

 

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen