NORWAY paviljong_Innovasjon Norge_IBTM World_NPG

Innovasjon Norge på IBTM

Når: 30. nov. til 2. des. 2021

Hvor: Barcelona

Prosjektleder: John Vanneid

Designer: Bendik Skilbrei  

 

IBTM World | Ledende internasjonal møteplass for møte- og arrangementsbransjen

NPG har gleden av å stå bak design, bygging og leveranse av NORWAY paviljongen på vegne av Innovasjon Norge under IBTM World i Barcelona. IBTM World er en viktig møteplass for den internasjonale reiselivsbransjen. Paviljongen har som formål å profilere Norge som destinasjon mot det internasjonale forretningsmarkedet. Målgruppen er internasjonale aktører som arrangerer møter, konferanser og kongresser. Norske selskaper deltar for å markedsføre sine tjenester til et spesialpublikum hvor målet er at Norge skal være «top of mind» for internasjonale kongresser og arrangementer.

 

Foto: Jordi Foto

 

Tydelig visuell profil og formspråk

Paviljongen har et attraktivt design som gjenspeiler merkevaren Norge. Standen har tydelig visuell profil, formspråk og et samspill mellom rene, hvite linjer og det nordiske uttrykket. Utforming, materialer og farger er nøye valgt, og grafiske elementer fra den visuelle profilen representerer og fremmer Norge som en attraktiv destinasjon for internasjonale kongresser og arrangementer, i kombinasjon med opplevelser og aktiviteter i naturen. Paviljongen har gjennomtenkte løsninger hvor form og funksjon er i balanse.

Med et innbydende design, fleksibilitet og stor kapasitet, er det lagt til rette for gjennomføring av 1-1 møter, presentasjoner og nettverksbygging under messedagene. Sentralt element for å visualisere “powered by nature” er bildet “Dusj I det fri” av Thomas Rasmus Skaug/VisitNorway. Bildet vekker oppmerksomhet og er et viktig virkemiddel på standen som gjenspeiler Innovasjon Norge sitt budskap.  

 

Innovasjon Norge på IBTM 1

Foto:“Dusj I det fri” av Thomas Rasmus Skaug/VisitNorway

 

 

Nysgjerrig på et samarbeid?

Ta kontakt med oss så finner vi gode løsninger sammen.

           

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen