ibtm world_norway pavilion_innovation norway_stand design NPG

Innovasjon Norge på IBTM

Når: 19. – 21. november 2019
Hvor: Barcelona
Prosjektleder: John Vanneid
Designer: Bendik Skilbrei

 

IBTM World

IBTM World er en viktig møteplass for den internasjonale møte og incentiv bransjen. Standen til Innovasjon Norge har som formål å profilere Norge som en møte- incentive- og kongressdestinasjon ved å øke synliggjøre at Norge skal være den foretrukne destinasjon når kunden søker møter i kombinasjon med opplevelser og aktiviteter i naturen. Innovasjon Norge deltar på to årlige internasjonale bransjemesser sammen med norske reiselivsaktører; IMEX i Frankfurt og IBTM i Barcelona.

 

 

Setter Norge på kartet som en attraktiv destinasjon for å arrangere alt fra mindre møter til store kongresser

På messen er det stor interesse for Norge, og deltakerne har i løpet av hektiske messedager fått mange nye leads og relasjoner. Målet for messedeltakelsen er at Norge skal være «top of mind» for internasjonale kongresser, møter & arrangementer.

 

Profil og utforming

NPG står bak konsept, design og leveranse av Norway Pavilion på vegne av Norway Convention Bureau / Innovasjon Norge. Vi har vært heldige å levere fellesstanden i 11. år og vi er strålende fornøyde med å kunne bidra til å bygge merkevaren Norge og Norges omdømme internasjonalt.

Standen har tydelig profilering med sterk kommunikasjon, tydelig formspråk og et uttrykk som underbygger Norge som en møte- og insentivdestinasjon. Standen er i samsvar med merkevaren «Meetings» som er en del av merkevaren Powered by nature, Pioneering sustainability, Build on equal opportunities og North of the ordinary. På standen ble det også servert norske smaksopplevelser og drikke. 

 

Veldig fornøyd med vårt samarbeid med NPG. En trygg samarbeidspartner som vi vet, leverer. De leverer alltid med topp service og forstår våre behov.

 

beMatrix messesystem

NPG bygget den norske paviljongen i beMatrix system. beMatrix er en modulbasert systemløsning som har uendelige muligheter. Ved å kombinere aluminiumsrammer med paneler eller tekstiler har standen et rent visuelt uttrykk med gode eksponeringsflater. 

 

 

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen