Chat with us, powered by LiveChat

Innovasjon Norge på IBTM

Når: 27. – 29. november 2018
Hvor: Barcelona
Prosjektleder: John Vanneid
Designer: Bendik Skilbrei

 

IBTM – messe for den internasjonale møte- incentive- og kongressbransjen

IBTM World er en viktig møteplass for den internasjonale møte- incentive- og kongressbransjen. På messen er det stor interesse for Norge, og deltakerne har i løpet av hektiske messedager fått mange nye leads og relasjoner. Målet for messedeltakelsen er at Norge skal være «top of mind» for internasjonale kongresser, møter & arrangementer. «Vi jobber bredt over hele verden for å sette Norge på kartet som en attraktiv destinasjon for å arrangere alt fra mindre møter til store kongresser». 

 

NPG designer og leverer paviljongen for 10. gang

NPG står bak konsept, design og leveranse av Norway Pavilion på vegne av Norway Convention Bureau / Innovasjon Norge. Det er 10. år på rad at vi leverer paviljongen, og  vi er strålende fornøyd med å kunne bidra til å bygge merkevaren Norge og Norges omdømme internasjonalt.

 

Skal du ha en fellesstand på messe i Norge eller utlandet? 

NPG har utstrakt erfaring med planlegging og gjennomføring av paviljonger for ulike fagmiljøer, herunder oljesektoren, teknologi, reiseliv og forsvarsindustrien både i Norge og internasjonalt. Med kontorer i flere land og et utbredt internasjonalt nettverk, er vi en trygg samarbeidspartner.

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen