ILA Berlin Air Show

ILA Berlin Air Show

Når: 25. – 27- april 2018
Hvor: Berlin
Prosjektleder: John Vanneid
Designer: Paulina Grychowska

 

Spektakulært flyshow på ILA Berlin Air Show

ILA Berlin Air Show arrangeres annethvert år, og er en viktig messe for luftfarts- og forsvarsindustrien. Tysklands forbundskansler Angela Merkel sto for åpningen av messen. Det er forventet 150 000 besøkende på messen for å se det siste innen teknologien innen luftfart, romfart, forsvar og sikkerhet, utstyr og General Aviation. Messen har et spektakulært flyshow som er åpent for besøkende. Både historiske og moderne fly og den nyeste teknologi stilles ut på luftfartsmessen. ILA Air Show er en viktig messe for industrien, og skaper stort engasjement også i mediabransjen med over 4000 journalister fra 70 land som dekker messen.

 

Norsk paviljong

På oppdrag av FSI (interesseorganisasjonen for forsvars- og sikkerhetsindustrien) hadde NPG ansvaret for konsept, design, og bygging av paviljongen som bestod av 13 medutstillere. Målet med messedeltakelsen var å fremme norsk forsvars- og sikkerhetsindustri. Norsk forsvarsindustri omsetter årlig for omlag 13 milliarder kroner. Av dette er ca 70% salg til kunder utenfor Norge. Forsvarsindustrien globaliseres og eksport blir stadig viktigere. Deltakelse på internasjonale messer er derfor viktig for å skape gjensidig avhengighet og bygge tillit mellom nasjoner.

 

Nordisk inspirert design

Standen har en nordisk profil med trematerialer og grafiske dekorelementer som er inspirert av det vakre nordlyset. Resultatet er en stilren fellesstand som er moderne, elegant og funksjonell. NPG har også levert paviljonger til flere luftfartsmesser, deriblant Farnborough International Airshow, Paris Air Show og FIDAE International Air Show.

 

 

Skal du arrangere en fellesstand?

NPG har utstrakt erfaring knyttet til planlegging og gjennomføring av paviljonger for ulike fagmiljøer, herunder oljesektoren, teknologi, reiseliv og forsvarsindustrien i Norge og utlandet.

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen