VVS-dagene_VVS_messestand_messedesign_messestand design_npg

Interaktiv stand for GLAVA

Når: 17. – 19. oktober 2018
Hvor: Norges Varemesse, Lillestrøm
Prosjektleder: Halvor Krossen
Designer: Berit Volden 

 

Siste nyheter og trender innen isolering av rør og kanaler

VVS-dagene er en viktig møteplass for alle som jobber med energi og VVS. GLAVA ønsket å bruke møteplassen til å vise frem aktuelle nyheter og trender innen deres produktsortiment så vel som krav og nye standarder for isolering av rør og kanaler. NPG var opptatt av å levere en stand som reflekterte GLAVA sin merkevare med tanke på utforming og materialvalg. I designprosessen ble det lagt vekt på funksjonalitet, kommunikasjon av GLAVA sitt budskap, eksponering av produkter og stoppeffekt i form av VR filmer.

 

VR-konkurranse på standen

På standen fikk de besøkende innføring i isolering av rør og kanaler og hadde muligheten til å se VR-filmene til GLAVA. Her kunne man gå inn i teknisk rom og få en god omvisning og beskrivelse av riktig isolering for både rør og kanaler. De besøkende kunne også delta i konkurransen om å vinne VR-briller. 

 

Foto: Andreas Odden Krogsæther, Leidar

 

Send oss en forespørsel 

Vi vil gjerne høre fra deg om dine behov rundt dine kommende messer. Vi leverer alt innen design, konseptutvikling og bygging av messestands og paviljonger med prosjekter over hele verden. We make you STAND OUT! Kontakt oss for en uforpliktende prat.

 

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen