ITSMF

itSMF konferanse

Hva er ITSMF?

De fleste private og offentlige virksomheter legger IT Service Management til grunn for sine tjenesteleveranser. IT Service Management Forum er en internasjonal interesseorganisasjon for Service Management som fagfelt, med selvstyrte avdelinger i over 50 land. Formålet er å fremme god praksis innen styring av IT-tjenester, blant annet gjennom medlemsmøter og konferanser. itSMF-konferansen er blitt Skandinavias største møtested for IT Service Management, og har de siste årene samlet fire til fem hundre deltakere. Med sin musikalske røde tråd og sin unike atmosfære har den norske konferansen fått internasjonal anerkjennelse og oppmerksomhet. Andelen deltakere som kommer igjen år etter år er stor!

 

Konferansen

itSMF-konferansen samler IT-folk fra hele Norge for å dele erfaring om hvordan en kan levere gode IT-tjenester. I 2019 er temaet «The Show Must Go On» – Fra teknologi til forretningsverdi. Til velkjente låter fra Queen vil det være fokus på deling av erfaringer og kunnskap om samspillet mellom IT og virksomheten, og spille hverandre gode. Det er også duket for festmiddag med underholdning hvor feststemte deltakere kan kle seg pent eller Queen-inspirert. 

 

Messeområdet

Utstillingen består av et tyvetalls utstillere og er konferansens naturlige midtpunkt for nettverksbygging og en viktig arena for konferansedeltakerne. Utstillerne får utdelt plasser langs ytterveggene av det romslige lokalet, slik at vi får et stort mingleområde i midten. 

 

NPG valgt som teknisk arrangør for utstillingen

NPG er teknisk arrangør og ansvarlig for selve utstillingen på itSMF konferansen. Vi har hatt oppdraget i 15 år! NPGs oppgaver er bla. å rådgi i uttegning og standplassering, distribusjon av utstillerinformasjon, kontakt med alle utstillere med forslag til standutforming og leie av standutstyr samt planlegge og gjennomføre oppbygging av utstillingen. 

 

Vi vil gjerne høre fra deg

Har du noen spørsmål i forbindelse med konferansen? Ta kontakt i dag:-) 

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen