JavaZone 1

JavaZone

Når: 12. – 13. September 2018
Hvor: Oslo Spektrum
Project Manager: Jon Atle Sandbakken
Designer: Berit Volden

 

Viktig møteplass for programvareutviklere

JavaZone regnes som et av Europas viktige møteplass for programvareutviklere. Om lag 3000 utviklere og 50 utstillere fra hele verden deltar på konferansen for å lære, dele og sosialisere. Arrangementet er hvert år, og deltakerne kan ta del i mange foredrag og seminarer fra både norske og internasjonale foredragsholdere. Det er en fantastisk mulighet for utviklerne å holde seg oppdatert innen den aller nyeste tenkningen rundt Java og snakke med andre bransjekollegaer. 

 

Do something meaningful – every day

NPG har vært Greenbird sin foretrukne standpartner i flere år, og for denne messen lagde vi et nytt konsept. Ideen bak budskapet «Do something meaningful – every day” var å skape den samme inspirerende og kreative atmosfæren som Greenbird har på sitt kontor. Med rekruttering i tankene, var ideen å vise den kule og inspirerende hverdagen i Greenbird samtidig som standen skulle være leken og funksjonell. Grafikk, interiør og design er inspirert av deres kontor. De besøkende ble invitert til å ta en runde med «foosball» hvilket er en favoritt på Greenbird sitt kontor! 

 

Send en forespørsel

NPG har utstrakt erfaring knyttet til design, konseptutvikling og bygging av messestands og paviljonger med prosjekter over hele verden.

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen