Maxbo Proff messestand Bygg Reis Deg. Standleverandør NPG

Maxbo Proff

Når: 15. – 18. oktober 2019
Hvor: Norges Varemesse i Lillestrøm
Prosjektleder: Tore Thiesen
Designer: Henriette Fox

 

Viste frem fremtidsrettet teknologi og tjenestene på Bygg Reis Deg

Med fokus på bredden i profftilbudet til byggevarekjeden

Bygg Reis Deg er årets store happening for byggebransjen. I samarbeid med Z Event var NPG ansvarlig for utvikling, produksjon, oppsett og nedrigging av Maxbo Proff sin stand på messen. Maxbo Proff og Maxbo Teknikk har gått igjennom en reise de siste årene med blant annet omprofilering av varehus, lansering av hytte- og garasjemodeller og stryket kompetansen og sortimentet innen flere tjenester.

 

Fra konsept til ferdig stand

I konseptfasen ble det lagt vekt på å vise bredden i profftilbudet til byggevarekjeden. Designer, Henriette Fox, valgte å visualisere standen med en elementhytte som inngår i Maxbo sitt utvidede produktsortiment. Standen ble inndelt i soner hvor det var fokus på teknikk, min bedrift, interaktivt spill, hytteområde med sosial sone med gode sittemøbler og ikke minst god kaffe! Sentralt plassert var det utstilt en container som var fylt med festemidler og forbruksmateriell som byggere kan ha ute på byggeplasser.

 

Fremtidsrettet teknologi

På standen var det demonstrasjoner av ny og fremtidsrettet teknologi, nyheter og rådgivning fra Maxbo sine eksperter. Det ble holdt flere seminarprogrammer på standen hvor temaene var hvordan bygge mer og raskere, hvordan byggevarer er en del av løsningen med tanke på bærekraft, min bedrift – få en mer effektiv og lønnsom arbeidsdag og Virtuell forskaling – fremtiden er her!

 

Bygg Reis Deg 2019

 

Bygg Reis Deg 2017

 

Ønsker du tilbud på standløsning? 

NPG har utstrakt erfaring knyttet til design, konseptutvikling og bygging av messestands og paviljonger med prosjekter over hele verden.

 

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt Tilbake til oversikt »

Til toppen