Chat with us, powered by LiveChat

Maxbo vinner beste stand på Bygg Reis Deg

Når: Oktober 2011
Hvor: Norges Varemesse
Design: KB design
Produksjon og bygging: NPG

 

Stor prestisje ved å vinne beste stand kåring

Det er stor prestisje ved å bli kåret til vinner av «beste stand» på Bygg Reis Deg. Mange utstillere har lagt ned hardt arbeid med å utforme innovative og synlige stands. Det var tre kandidater som var i toppsjiktet på Bygg Reis Deg; ifølge juryen: HTH Kjøkken, Byggma og Maxbo. Maxbo med sine 300 kvm stand trakk det lengste strået.

 

Juryen sin begrunnelse

”Vinneren har i løpet av de siste årene bygget seg opp til å være en av de ledende aktørene i bransjen, og er en av Norges mest kjente merkevarer som leverer både til det private og det profesjonelle markedet. Vinnernes standdesign er entydig og samsvarer med utstillerens merkevareplattform. De besøkende kan enkelt oppfatte budskapet og hvilke produkter/tjenester utstiller har valgt å presentere på messen. Gjennom utdeling av give-aways og gode messetilbud har vinneren klart å oppnå stoppeffekt som får besøkernes oppmerksomhet. Standen er oversiktlig, ryddig og lett tilgjengelig og har en god publikumsflyt. Standbetjeningen er serviceorientert og kan enkelt identifiseres. Juryen er samstemt i at vinnerens helhetsstrategi fra idé til gjennomføring er den beste blant utstillerne på Bygg Reis Deg 2011.»

Les mer om utmerkelsen i artikkel fra ByggIndustrien. 

 

NPG i samarbeid med KB design leverte vinnerstanden

Bygg, bolig og anlegg er et marked i stadig vekst, og Bygg Reis Deg en populær arena for å vise frem produkter og profilere seg overfor kunder og samarbeidspartnere. NPG leverte 20 flotte messestands på årets messe. I samarbeid med KB design og Maxbo, leverte vi vinnerstanden. Produksjon og bygging av standen var det NPG som stod bak.

 

 

Vi vil gjerne høre fra deg

Ta kontakt vedrørende ditt neste prosjekt, enten det gjelder messe, standløsning eller et event.

Pin It

Comments are closed.

Tilbake til oversikt »

Til toppen