Møllerens Inspirasjonsdag

Møllerens Inspirasjonsdag

Når:  19. september 2019
Hvor: Teatro, Oslo
Prosjektleder: Kristian Lerø

 

Møllerens Inspirasjonsdag – møteplass for faglig påfyll og inspirasjon

Møllerens Inspirasjonsdag arrangeres av Norgesmøllene. Eventet er dedikert til de som jobber med mel- og kornbaserte produkter innen bakeri, storhusholdning, industri og dagligvare. Det er femte året på rad at Norgesmøllene samler viktige aktører i bransjen til å dele erfaringer og bli inspirert. Arrangementet har utviklet seg til å bli en viktig faglig arena for bransjen, og i fjor var rundt 130-140 aktører tilstede. Konferansier er næringslivslederen og foredragsholderen Bjørn Erik Helgeland. Målsettingen er at alle skal få med seg en rikelig dose med inspirasjon, ny kunnskap og ord til ettertanke.

 

Årets tema – Spisevaner i endring

Møllerens inspirasjonsdag har utviklet seg til å bli en av bransjens viktigste møteplasser, med et variert program og nøye utvalgte foredragsholdere fra inn- og utland. Her vil du få en rikelig dose med inspirasjon, ny kunnskap og ord til ettertanke. Årets tema er aktuelt for alle, og handler om spisevaner i endring. Hvordan blir morgendagens matopplevelse, hva vil egentlig forbrukeren ha og hva kan vi selv gjøre for å være aktuelle? Forbrukertrender, matvaretrender, nye produkter, presentasjon og innpakning, medievaner og kommunikasjonskanaler blir satt på agendaen. 

 

NPG – eventbyrå

NPG har vært med helt fra idéstadiet, og utviklet et skalerbart konsept som ivaretar kundens målsettinger. Arrangementet har hatt en stabil vekst siden 2015 og etablert seg som en viktig møteplass og arena for faglig påfyll og inspirasjon for sentrale aktører innen bransjen. 

 

Pogo Pops @ Møllerns Inspirasjonsdag
Øyvind Andersen @ Møllerens Inspirasjonsdag 2017
Arthur Potts Dawson @ Møllerens Inspirasjonsdag
20170914_090748

 

Trenger du en profesjonell partner til ditt event?

Vi har god erfaring med å levere alt innen events, enten det gjelder et mindre oppdrag til større arrangementer.

 

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen