Chat with us, powered by LiveChat

Møllerens Inspirasjonsdag

Når:  6. september 2018
Hvor: Gamle Museet, Oslo
Prosjektleder: Kristian Lerø

 

Viktig møteplass for faglig påfyll og inspirasjon

Møllerens Inspirasjonsdag arrangeres for fjerde år på rad av Norgesmøllene. Eventet er dedikert til de som jobber med mel- og kornbaserte produkter innen bakeri, storhusholdning, industri og dagligvare. Det er fjerde året på rad at Norgesmøllene samler viktige aktører i bransjen til å dele erfaringer og bli inspirert. Arrangementet har utviklet seg til å bli en viktig faglig arena for bransjen, og i fjor var rundt 130-140 aktører tilstede. 

 

Årets tema – Oppmerksomhet og påvirkning

Møllerens Inspirasjonsdag er et event med fagkonferanse på dagtid og middag med underholdning og utdeling av Møllerens Inspirasjonspris på kvelden. Årets tema er oppmerksomhet og påvirkning hvor det belyses hvordan man kan skape oppmerksomhet og interesse for sine produkter, hvilke faktorer som skaper påvirkning, hva som virker og hvorfor. Forbrukertrender, matvaretrender, nye produkter, presentasjon og innpakning, medievaner og kommunikasjonskanaler blir satt på agendaen. 

 

NPG – eventbyrå

NPG har vært med helt fra idéstadiet, og utviklet et skalerbart konsept som ivaretar kundens målsettinger. Arrangementet har hatt en stabil vekst siden 2015 og etablert seg som en viktig møteplass og arena for faglig påfyll og inspirasjon for sentrale aktører innen bransjen. 

 

Pogo Pops @ Møllerns Inspirasjonsdag
Øyvind Andersen @ Møllerens Inspirasjonsdag 2017
Arthur Potts Dawson @ Møllerens Inspirasjonsdag 2017
20170914_090748

 

Trenger du en profesjonell partner til ditt event?

Vi har god erfaring med å levere alt innen events, enten det gjelder et mindre oppdrag til større arrangementer.

 

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen