Chat with us, powered by LiveChat

MSPO

Når: 5. – 8. september 2017
Hvor: Kielce, Polen
Prosjektledere: John Vanneid
Designere: Paulina Grychowska

 

MSPO feirer sitt 25 års jubileum

MSPO 2017 ble avholdt den 5. – 8. september i Targi Kielce, Polen. MSPO samler 600 selskaper fra 27 land. Utstillingen feirer sitt 25 jubileum, og er en flott arena for utstillere til å vise frem og demonstrere sine produkter og tjenester innen sikkerhet, forsvarsindustri, militær, sikkerhetsindustri, forsvarsteknologi, pansrede kjøretøy og væpnede styrker.

 

Norsk Paviljong

NPG fikk i oppdrag av FSi (Interesseorganisasjonen for forsvars- og sikkerhetsindustrien) å utvikle konsept, standdesign og byggingen av den norske fellesstanden på messen.  Med designer Paulina Grychowska og prosjektleder John Vanneid på teamet, leverte vi en fellesstand av svært høy kvalitet. Paviljongen besto av flere sentrale aktører innen forsvar, blant annet Nammo og Kongsberg Defence & Aerospace. Det var stor aktivitet og mange besøkende på den norske paviljongen. I løpet av messedagene ble det gjennomført flere møter mellom de norske bedriftene og representanter for andre nasjoners myndigheter, kunder og samarbeidspartnere på paviljongen.

 

Utmerkelse for elegant messestand

FSi kan være stolte av å få anerkjennelse for standen fra MSPO-arrangøren for andre år på rad. FSi fikk følgende utmerkelse på messen: «Distinctions for elegance and exhibition presentation style«. Vi ønsker å gi en stor takk til vår designer Paulina for strålende arbeid! 

 

npg-mspo2015_007web
npg-mspo2015_010web
npg-mspo2015_025web
npg-mspo2015_019web

 

Ønsker du en profesjonell partner til din neste fellesstand? 

NPG har utstrakt erfaring knyttet til planlegging og gjennomføring av paviljonger for ulike fagmiljøer, herunder oljesektoren, teknologi, reiseliv og forsvarsindustrien i både Norge og internasjonalt.

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen