MSPO

MSPO

Når: September 2019
Hvor: Kielce, Polen
Prosjektleder: John Vanneid
Designer: Bendik Skilbrei 

 

MSPO – Internasjonal forsvar- og sikkerhetsmesse

MSPO er en internasjonal forsvars- og sikkerhetsmesse som finner sted i Targi Kielce. Utstillingen samler over 400 utstillere fra 29 land og trekker mer enn 13 000 besøkende hvert år. MSPO viser frem det nyeste innen militære teknologier, våpen og produkter for forsvarsindustrien. Utstillingen anses å være den tredje største europeiske forsvars- og sikkerhetsmesse, rangert etter Eurosatory og DSEI

 

Norsk Paviljong

NPG fikk i oppdrag av Interesseorganisasjonen for forsvars- og sikkerhetsindustrien (FSi) å utvikle konsept, standdesign og byggingen av den norske fellesstanden på messen. Paviljongen besto av flere sentrale aktører innen forsvar blant annet Nammo og Kongsberg Defence & Aerospace. Det var stor aktivitet og mange besøkende på den norske paviljongen. I løpet av messedagene ble det gjennomført flere møter mellom de norske bedriftene og representanter for andre nasjoners myndigheter, kunder og samarbeidspartnere.

 

FSi har to ganger mottatt anerkjennelse for standen av MSPO-arrangøren. FSi ble hedret med følgende utmerkelse: Distinctions for elegance and exhibition presentation style.

 

npg-mspo2015_007web
npg-mspo2015_010web
npg-mspo2015_025web
npg-mspo2015_019web

 

Ønsker du en profesjonell partner til din neste fellesstand? 

NPG har utstrakt erfaring knyttet til planlegging og gjennomføring av paviljonger for ulike fagmiljøer, herunder oljesektoren, teknologi, reiseliv og forsvarsindustrien i både Norge og internasjonalt.

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen