Chat with us, powered by LiveChat

Munch Brygge visningssenter

Når: Høsten 2016
Hvor: Bjørvika, Oslo
Prosjektleder: Halvor Krossen

Designer: Stor-Oslo Eiendom

 

NPG bygger Munch Brygge visningssenter på rekordtid

Perfekt plassert på bryggekanten der Akerselven renner ut i Oslofjorden kommer Munch Brygge – byens nye sted ved fjorden. Munch Brygge preges av ekstra god kvalitet gjennom hele bygget, og de aller fleste leilighetene får fantastisk utsikt utover fjorden. NPG hadde i oppdrag å bygge et visningssenter på rekordtid for Stor-Oslo Eiendom. Vi er takknemlige for tilliten og resultatet! Munch Brygge ligger på Paulsenkaia ved siden av Den norske Opera og det nye Munch-museet, og NPG anbefaler alle å ta turen innom! Sjekk ut Munch Brygge sitt bildegalleri her! 

 

Flott tilbakemelding fra Stor-Oslo Eiendom

 NPG og prosjektleder Halvor Krossen har hatt gleden av å ta del i utviklingen av Visningssenteret, og vår kunde Stor-Oslo Eiendom var meget fornøyd, noe som kommer godt frem i utsagnene under:

«Halvor! Tusen takk for imponerende rask og flott innsats fra deg og dine håndverkere. Dette hadde aldri kommet i mål i tide uten ditt engasjement!»

«Kollegaer; Skal dere utvikle og produsere et visningssenter så er NPG ved Halvor Krossen den rette å kontakte. Tre gjennomvåte containere fra Rift er på en drøy uke forvandlet til et flott visningssenter. Makan til engasjement og stå-på-vilje!»

Geir Johnsen
Partner og prosjektansvarlig for Munch brygge

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen