Visningssenter_Munch Brygge_Stor-Oslo Eiendom. Photo: Stor-Oslo Eiendom

Munch Brygge visningssenter

Hvor: Bjørvika, Oslo
Prosjektleder: Halvor Krossen

Designer: Stor-Oslo Eiendom

 

NPG bygger Munch Brygge visningssenter på rekordtid

Munch Brygge har en unik beliggenhet med landets beste kollektivtilbud og samtidig nærhet til fjorden og kulturbyggene Operaen, Nye Deichmanske hovedbibliotek, Nye Munch museet. Munch Brygge er et boligprosjekt i Bjørvika som består av boliger, en barnehage, i tillegg til næringslokaler på gateplan. Prosjektet består av fire boligblokker fordelt over to kvartaler, delt av en diagonal gate. Munch Brygge preges av ekstra god kvalitet gjennom hele bygget, og de aller fleste leilighetene får fantastisk utsikt utover fjorden. NPG hadde i oppdrag å bygge et visningssenter på rekordtid for Stor-Oslo Eiendom. Vi er takknemlige for tilliten og resultatet! 

 

 

Munch Brygge vinner av Oslo Arkitektforenings Arkitekturpris

«Munch Brygge er et sterkt prosjekt, som på en overbevisende måte sett i lys av andre kommersielle prosjekter synliggjør at det er vektlagt flere kvaliteter. Det må spesielt trekkes fram at prosjektet tilfører kvaliteter til nærmiljøet og byen. Med sin enkle detaljering, røffe bestandige materialbruk, og sin flotte skalering er det et forbildeprosjekt. Det å tørre å bygge et hus med kun tegl som materialmessig hovedelement er beundringsverdig. Dette til tross for store utfordringer underveis i myndighetsbehandlingen i nedfelling av byplankonsept, utforming av bygningsvolumer og farge- og materialbruk», skriver komiteen om årets vinner».

 

Flott tilbakemelding fra Stor-Oslo Eiendom

NPG og prosjektleder Halvor Krossen har hatt gleden av å ta del i utviklingen av Visningssenteret, og vår kunde Stor-Oslo Eiendom var meget fornøyd med samarbeidet. 

Halvor! Tusen takk for imponerende rask og flott innsats fra deg og dine håndverkere. Dette hadde aldri kommet i mål i tide uten ditt engasjement!

Kollegaer; Skal dere utvikle og produsere et visningssenter så er NPG ved Halvor Krossen den rette å kontakte. Tre gjennomvåte containere fra Rift er på en drøy uke forvandlet til et flott visningssenter. Makan til engasjement og stå-på-vilje!

Geir Johnsen
Partner og prosjektansvarlig for Munch brygge

 

Vi vil gjerne høre fra deg

Ta kontakt vedrørende ditt neste prosjekt, enten det gjelder messe, standløsning eller et event.

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen