Nor-Shipping

Nor-Shipping

Når: 4. – 7. juni 2019
Hvor: Norges Varemesse
Prosjektledere: Halvor Krossen, Trine H. Andresen, John Vanneid, Bent Røiseland, Lars Furset, Tore Thiesen, Jon Atle Sandbakken, Siri Bentsen 
Designere: Bendik Skilbrei, Henriette Fox, Paulina Grychowska, Gina Kalsnes, Darien Barisa

 

Building brands at Nor-Shipping

Nor-Shipping er Norges viktigste møteplass for maritim industri og tiltrekker viktige maritime industriaktører fra hele verden. Tilstedeværelsen av ledende selskaper fra hele den maritime verdikjeden gjør Nor-Shipping til en anerkjent arena for strategisk avtaler og nettverksbygging.

 

 

NPG stod bak 35 prosjekter på Nor-Shipping og bidro med vår spisskompetanse innen konseptutvikling, visualisering, messekommunikasjon, oppsett og leveranse av standene. NPG har en tydelig og helhetlig tilnærming til prosjektene vi deltar i, fra idé til ferdigstilling. Vår målsetting er å være en aktiv og rådgivende partner gjennom hele prosjektet, og bidra med kompetanse og erfaring for å sikre en vellykket messedeltagelse. Vi samarbeidet med flere kjente merkevarer som Ulstein, Drew Marine, Wärtsilä, Kongsberg Maritime og Framo. 

 

«Color Hybrid» er Årets skip

Pris til Ulstein og Color Line. Verdens største plug-in hybrid skip, Color Hybrid, er kåret til «Ship of The Year» under årets shippingmesse.  Hybridskipet er foreløpig under bygging ved det norske verftet Ulstein Verft. Skipsmodellen er utstilt på Ulstein sin stand.

 

Bilder fra 2019 

 

Bilder fra 2017 

 

Vi vil gjerne høre fra deg

Ta kontakt vedrørende ditt neste prosjekt, enten det gjelder messe, standløsning eller et event.

 

 

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen