Møllerens_Norgesmøllene_SMAK2020_SMAKmesse_norgesvaremesse_stand_utstiller_NPG_standbygger_standløsning_messestand_standleverandør_Robinboee

Norgesmøllene

Når: 3. – 6. mars 2020
Hvor: Nova Spektrum, Lillestrøm
Prosjektleder: Marion Wiik
Designer: Henriette Fox

 

Norgesmøllene på SMAK 2020

Møllerens er merkevaren til Norgesmøllene AS og representerer over 150 år med samlet kunnskap om korn. NPG har hatt gleden av å samarbeide med Norgesmøllene i en årrekke i forbindelse med deres messe- og eventaktiviteter. Vi har stått bak konsept, visualisering og gjennomføring av stands til flere messer i tillegg til å arrangere deres årlige inspirasjonsdag som er en arena for faglig påfyll og inspirasjon for sentrale aktører innen bransjen. Norgesmøllene var en selvskreven utstiller på SMAK 2020, møteplassen for alle som jobber med mat og drikke. De ønsket å presentere spennende nyheter, fremtidens måltider og vise frem matkultur. Norske råvarer, deres produktsortiment, glutenfrie satsning og deres solide fagkunnskap var i fokus.  

 

Rustikt og nordisk uttrykk

NPG utformet standen med et rustikt og nordisk uttrykk. En stor bakedisk ga kunden god plass til å produsere og servere sine varer. I front av standen kunne de besøkende samles ved et langt spisebord. For å definere standen og skape en lun atmosfære bygde vi en pergola. Engasjerte mennesker på standen og et tiltalende design ga et godt totalinntrykk av Norgesmøllene.  

 

Foto: Robin Bøe  

 

Nysgjerrig på et samarbeid?

Ta kontakt med oss så finner vi gode løsninger sammen.

         

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen