Chat with us, powered by LiveChat

Norsk paviljong på ADIPEC

Når: 12. – 15. november 2018
Hvor: Abu Dhabi, Forente Arabiske Emirater
Prosjektleder: Tore Thiesen
Designer: Paulina Grychowska

 

Norsk paviljong på oljemessen 

Abu Dhabi International Petroleum Exhibition and Conference (ADIPEC) er den viktigste møteplassen for oljeindustrien i Midt-Østen, og trekker rundt 110.000 deltakere og 2.200 utstillere. Messen har i løpet av de siste årene vokst og er nå rangert som en av topp ti på verdensbasis. De siste årene har messen fått økede interesse også fra norske bedrifter. NPG hadde gleden av å levere konsept, design, bygging og nedrigg av Innovasjon Norge sin fellesstand på ADIPEC. Det er andre gang NPG leverer den norske paviljongen. Formålet med paviljongen er å promotere Norge og norske bedrifter, og gi norske bedrifter en god plattform for å presentere seg på oljemessen.

 

Norsk interesse på ADIPEC

Norske bedrifter deltar for å promotere produkter og tjenester for et fagpublikum og knytte nettverk. Utstillerne på den norske paviljongen bestod av Trelleborg Offshore Norway AS, TCO AS, Jotun UAE LLC, Innovar Solutions AS, ClampOn, Karmsund Maritime Group AS, OCEAN VISUALS, Oliasoft, Mintra Group, OHT Management AS, Soiltech AS, Glamox, West Group, Petroleum Technology Company, Thermtech AS, Equinor ASA, DNV GL, Ace Oil Tools, Hammertech AS, Identec Solutions og Shearwater.

 

Konseptbeskrivelse

Designet er inspirert av den nordiske minimalismen, med duse farger i kombinasjon med elementer fra naturen, her representert gjennom bruk av tremønster og bilder med tema fra havet. Uttrykket inkluderer også referanser til grafiske elementer fra Innovasjon Norges egen profil.

 

 

To-etasjer paviljong

Paviljongen består av en to-etasjers konstruksjon. På denne måten legges det til rette for utstillernes individuelle profilering, samtidig som den overordnede profilen for paviljongen ivaretas. Fellesarealet er lokalisert øverst i standkonstruksjonen. Designet bærer preg av minimalisme og funksjonalitet. Kombinasjonen av ulike materialer som treverk, glass og grafiske flater skaper et elegant visuelt uttrykk.

 

Bilder fra Adipec 2018

 

Skal du ha en fellesstand på messe i Norge eller utlandet? 

NPG har utstrakt erfaring knyttet til planlegging og gjennomføring av paviljonger for ulike fagmiljøer, herunder oljesektoren, teknologi, reiseliv og forsvarsindustrien.

 

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen