Adipec_InnovasjonNorge_NPG_paviljong_fellesstand_AbuDabi

Norsk paviljong på ADIPEC

Når: 11. – 14. november 2019
Hvor: Abu Dhabi, Forente Arabiske Emirater
Prosjektleder: Tore Thiesen
Designere: Bendik Skilbrei og Darien Sasic Barisa

 

Norsk paviljong på oljemessen 

Abu Dhabi International Petroleum Exhibition and Conference (ADIPEC) er den viktigste møteplassen for oljeindustrien i Midt-Østen, og trekker rundt 110.000 deltakere og 2.200 utstillere.

Messen har i løpet av de siste årene vokst og er nå rangert som en av topp ti på verdensbasis. De siste årene har messen fått økede interesse også fra norske bedrifter. NPG hadde gleden av å levere konsept, design, bygging og nedrigg av Innovasjon Norge sin fellesstand på ADIPEC. Det er tredje gang NPG leverer den norske paviljongen. Formålet med paviljongen er å promotere Norge og norske bedrifter, og gi norske bedrifter en god plattform for å presentere seg på oljemessen.

 

Norsk interesse på ADIPEC

Norske bedrifter deltar for å promotere produkter og tjenester for et fagpublikum og knytte nettverk. Utstillerne på den norske paviljongen bestod av Hammertech, Aker Solutions, Trelleborg Offshore Norway AS, MRC Global, Kairos Technology, DNV GL, CoreAll, Thermtech AS, Jotun UAE Ltd, FutureOn, Well System Technology AS, Xait, MINTRA GROUP, InflowControl, IDENTEC SOLUTIONS, Karmsund Maritime Group AS, TCO AS, Shearwater Geoservices Limited, Soiltech AS, Archer Oiltools AS, Petroleum Technology Company AS, ClampOn AS, Innowell Solutions AS, Kelda Drilling Controls og CannSeal.

 

Konseptbeskrivelse

Designet er inspirert av den nye, offisielle merkevareprofilen til Norge, representert gjennom tydelig logo- og fargebruk, og store, heldekkende naturbilder. Paviljongens maritime tema understøttes av bilder med tema fra havet. Designet bærer preg av minimalisme og funksjonalitet, og kombinasjonen av malte flater, grafisk print og glass skaper et elegant visuelt uttrykk.

 

Adipec_InnovasjonNorge_NPG_paviljong_fellesstand_AbuDabi

 

To-etasjer paviljong

Paviljongen består av to etasjer. På denne måten legges det til rette for utstillernes individuelle profilering, samtidig som den overordnede profilen for paviljongen ivaretas. Fellesarealet er lokalisert på øverste plan.

 

 

Skal du ha en fellesstand på messe i Norge eller utlandet? 

NPG har utstrakt erfaring knyttet til planlegging og gjennomføring av paviljonger for ulike fagmiljøer, herunder oljesektoren, teknologi, reiseliv og forsvarsindustrien.

 

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt Tilbake til oversikt »

Til toppen