Adipec_InnovasjonNorge_NPG_paviljong_fellesstand_AbuDabi

Norsk paviljong på ADIPEC

Når: 11. – 14. november 2019

Hvor: Abu Dhabi, Forente Arabiske Emirater

Team: Tore Thiesen, Bendik SkilbreiDarien Sasic Barisa

 

Norsk paviljong på oljemessen 

Abu Dhabi International Petroleum Exhibition and Conference (ADIPEC) er den viktigste møteplassen for oljeindustrien i Midt-Østen, og trekker rundt 110.000 deltakere og 2.200 utstillere. Messen har i løpet av de siste årene vokst og er nå rangert som en av topp ti på verdensbasis. De siste årene har messen fått økede interesse også fra norske bedrifter.

 

 

Norsk interesse på ADIPEC

NPG hadde gleden av å levere konsept, design, bygging og nedrigg av Innovasjon Norge sin fellesstand på ADIPEC. Det er tredje gang NPG leverer den norske paviljongen. Formålet med paviljongen er å promotere Norge og norske bedrifter, og gi norske bedrifter en god plattform for å presentere seg på oljemessen. Norske bedrifter deltar for å promotere produkter og tjenester for et fagpublikum og knytte nettverk. 

 

Konseptbeskrivelse

Designet er inspirert av den nye, offisielle merkevareprofilen til Norge, representert gjennom tydelig logo- og fargebruk, og store, heldekkende naturbilder. Paviljongens maritime tema understøttes av bilder med tema fra havet. Designet bærer preg av minimalisme og funksjonalitet, og kombinasjonen av malte flater, grafisk print og glass skaper et elegant visuelt uttrykk.  

 

To-etasjer paviljong

Paviljongen består av to etasjer. På denne måten legges det til rette for utstillernes individuelle profilering, samtidig som den overordnede profilen for paviljongen ivaretas. Fellesarealet er lokalisert på øverste plan.  

 

Adipec_InnovasjonNorge_NPG_paviljong_fellesstand_AbuDabi  

 

Nysgjerrig på et samarbeid?

Ta kontakt med oss så finner vi gode løsninger sammen.

   

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen