Adipec

Norsk paviljong på ADIPEC

Når: 15.- 18. November 2021 i Abu Dhabi

Hvor: Abu Dhabi, Forente Arabiske Emirater

Team: Tore Thiesen & Bendik Skilbrei

 

Innovasjon Norge | ADIPEC

NPG står bak  design, prosjektledelse og leveranse av den norske paviljongen for Innovasjon NorgeADIPEC Exhibition and Conference i Abu Dhabi. ADIPEC er den viktigste møteplassen for olje- og gassindustrien i Midtøsten. Med rundt 95 000 deltakere og 2000 utstillere, er messen en de største arenaene for bransjen i GCC-landene. Messen har i løpet av de siste årene vokst og er nå rangert som en av topp ti på verdensbasis. De siste årene har messen fått økede interesse også fra norske bedrifter.

 

 

Norsk interesse på ADIPEC

Formålet med paviljongen er å promotere Norge og norske bedrifter, og gi norske bedrifter en god plattform for å presentere seg på messen. Norske bedrifter deltar for å promotere produkter og tjenester sine på den internasjonale arenaen og knytte nettverk med eksisterende og potensielle målgrupper.

 

Standkonsept

Paviljongen er nyskapende, med tanke på dagens moderne industri, med høy kompetanse, høy kvalitet og topp teknologi. Standen har et nordisk uttrykk med fargebruk som fremhever Norges nasjonale brandposisjon: Pioneering Sustainable Ocean Solutions.
Designet er attraktivt og moderne, og gjenspeiler merkevaren Norge. Den norske paviljongen har tydelig profilering med sterk kommunikasjon, tydelig formspråk, og fremmer Norge og norske virksomheter.


Utformingen og materialvalg er nøye valgt, og grafiske elementer fra den visuelle profilen representerer og kommuniserer det offisielle Norge. Designet består av gjenkjennelige farger som både er iøynefallende, og setter en fin ramme rundt paviljongen. 

 

Foto: Ryan Palis

 

Nysgjerrig på et samarbeid?

Ta kontakt med oss så finner vi gode løsninger sammen.

   

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen