Nortura PROFF-Phuong Luu, Nortura PROFF

Nortura PROFF

Når: 3. – 6. mars 2020
Hvor: Nova Spektrum, Lillestrøm
Prosjektleder: Halvor Krossen
Designer: Henriette Fox

 

Nortura PROFF – matopplevelser, inspirasjon og matglede

Nortura PROFF sin visjon for sin deltakelse på SMAK messen var å inspirere, dele matglede og formidle kunnskap. De jobber kontinuerlig med å utvikle både produkter, menyer og konsepter og ønsket å vise frem dette på messen. I tillegg ønsket de å løfte frem sine egne flinke kokker og fagfolk fra verdikjeden med sin kompetanse og matglede.  

 

Live Cooking og Kitchen Takeover

NPG valgte å lage et bakgårdskonsept hvor de besøkende trekkes naturlig inn i kjernen av standen. Her får man en god oversikt over arealet og man vandrer rundt på en fantastisk matreise. Ulike stasjoner fordelt rundt på standen viste frem de unike konseptene. På standen var det Live Cooking og Kicthen Takeover med kokker som Arne Brimi, restauranter og samarbeidspartnere. 

 

Foto: Phuong Luu, Nortura PROFF

 

Høy kvalitet og gjennomtenkt design

Materialer og standelementer var nøye valgt for å lage et helhetlig konsept med tanke på design og funksjonalitet. For å ramme inn standen, uten å bruke tette vegger, valgte NPG å benytte åpne metallrammer dekket med et metallgrid. Slik fikk man en transparens som gjorde at besøkende raskt kunne se inn og gjennom hele standen. Disse rammene ga mulighet for oppheng av interiørelementer som planter og lamper, samt at vi kunne dekorere med neonskilt som et glødende backdrop rundt på området. Dette skapte en stor kontrast mellom grønne vekster som gir en lunt uttrykk og de røffe, spesiallagede neonskiltene som var sentralt plassert på standen.

Bakrom i tilknytning til det sentrale kjøkkenet ble kledd med en detaljert og unik illustrasjon lagd for Nortura PROFF av Skurktur. Neon, kork, bjørkefinér og planter i kombinasjon med sort metall skapte en enestående og varm atmosfære som ga rom for at de flinke menneskene i Nortura PROFF kunne inspirere, engasjere og dele gode matopplevelser.  

 

Henriette og Halvor er virkelig Drømmelaget, og vi kunne ikke vært mere fornøyd med dem! Tydelige, informative, proaktive og det er virkelig ingen detaljer som blir glemt. God og direkte oppfølging hele veien, vi fikk trygghet og høy kvalitet i alle faser av prosjektet. Halvor var spesielt hands on under opprigg, messeuken og nedrigg. NPG er en god og trygg partner for oss på en så stor og viktig arena!

Dinh Tran – Prosjektleder SMAK 2020, Nortura PROFF

 

Nysgjerrig på et samarbeid?

Ta kontakt med oss så finner vi gode løsninger sammen.

         

    

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen