Bygg Reis Deg

Bygg Reis Deg

Når: 15. – 18. oktober, 2019

Hvor: Norges Varemesse i Lillestrøm

Team: Jon Atle Sandbakken, Halvor Krossen, John Vanneid, Tore Thiesen, Siri Bentsen, Marion Wiik, Henriette Fox, Bendik SkilbreiDarien Sasic Barisa  

 

Norges største møteplass for byggenæringen

Bygg Reis Deg er den største arenaen hvor de beste løsningene for bygg, bolig og anlegg er representerert. Messen er dedikert til alle som er involvert i en byggeprosess og er et meget bra arrangement med godt faglig fokus og en sterkt utstilling med god representasjon fra bransjen og mange imponerende standprosjekter. Målet med messen er å øke samspillet på tvers av bransjer hvor deltagerne kan dele erfaringer og kunnskap slik at byggindustrien øker sin konkurransekraft og utvikles i en mer bærekraftig retning.   

 

 

NPG står bak mange flotte standprosjekter

NPG står bak mange flotte standprosjekter på Bygg Reis Deg. Med over 20 stands på årets messe har vi en svært god sammensetting av kunder og prosjekter med kjente merkenavn og godt innhold på standene. Vi har bistått med utvikling av idé, konsept, design og produksjon av standløsninger til flere kjente merkenavn som Glava Isolasjon, Weber, Gyproc, Maxbo, Mestergruppen, Protan, HTH og RørosHetta.    

 

Digitale verktøy i bransjen

Mange av utstillerne ser verdien i å engasjere og inspirere de besøkende og inviterer de besøkende til å aktivt delta på standen. På Maxbo sin stand kunne man få innblikk i hvordan digitale verktøy blir benyttet i byggebransjen. 3D planlegging kommer for fullt i bransjen og de besøkende på standen kunne få oppleve hvordan det fungere i praksis hvor man visualiserer hus, biler og bygninger i 3D.  

 

Glava Isolasjon, Weber og Gyproc på fellesstand

Som del av det internasjonale Saint-Gobain-konsernet, står merkevarene Glava Isolasjon, Weber og Gyproc sammen på Bygg Reis Deg. Målet er å gi fordeler i alle faser, fra tegnebord til bruk av ferdig bygg. På standen kunne de besøkende delta i flere aktiviteter deriblant teste akustikk og oppleve et optimalt innemiljø inni det GLAVA-isolerte stillerommet. De besøkende kunne også delta i konkurransen om å vinne en moped! Konkurransen traff midt i blinken for studentene som deltok på messen.   

 

Bygg Reis Deg 2019 

 

Bygg Reis Deg 2017 

 

Nysgjerrig på et samarbeid?

Ta kontakt med oss så finner vi gode løsninger sammen.

 

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt Tilbake til oversikt »

Til toppen