Chat with us, powered by LiveChat

Eliaden

Når: 29. – 31. mai 2018
Hvor: Norges Varemesse i Lillestrøm
Prosjektledere: Siri Bentsen, Bent Røiseland, Joachim Høegh, John Vanneid, Tore Thiesen og Jon Atle Sandbakken, 
Designere: Bendik Skilbrei, Paulina Grychowska,Gina Løken Kalsnes og Berit Volden

 

Elektrisk stemning på Eliaden!

 320 utstillere og 20.000 besøkende har tatt turen til Norges Varemesse for å oppleve morgendagens leverandører og løsninger innen energi, industri og elektroinstallasjon. NPG leverte et tjuetalls flotte stands i alle størrelser og former på Eliaden. Både eksisterende kunder og nye kunder valgte i år å bruke oss i NPG til å lede sine standprosjekter. NPG har designet og bygget stands for bl.a Nexans, Visma, Function Products, KNX Norway, Novaplan, Norelko, Tripletex, Malmbergs, Vanpee, Elis elektro, CBK, Uni Micro, m.flere.

 

 

NPG kunde vinner «Beste Stand» kåring

J.S Cook vant pris i kategorien beste stand under 50 kvm. NPG er stolte av at det er andre gang en av våre kunder vinner «Beste Stand» kåringen. I 2014 var the Thermofloor som fikk av med prisen. Ved kåringen av beste stand er det flere kriterier som ligger til grunn for avgjørelsen. Det er kombinasjonen av standens utforming, kreativitet, profilering, presentasjon av produkter og løsninger, stand betjening og markedsstrategier for arbeid i forkant av messen som f.eks kundeinvitasjoner, registrering og oppfølging.

 

 

Ønsker du tilbud på standløsning? 

NPG har utstrakt erfaring knyttet til design, konseptutvikling og bygging av messestands og paviljonger med prosjekter over hele verden.

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen