Eliaden

Eliaden

Når: 29. – 31. mai 2018
Hvor: Norges Varemesse i Lillestrøm
Prosjektledere: Siri Bentsen, Bent Røiseland, John Vanneid, Tore Thiesen, Jon Atle Sandbakken.
Designere: Bendik Skilbrei, Paulina Grychowska

 

Elektrisk stemning på Eliaden

 320 utstillere og 20.000 besøkende tok turen til Norges Varemesse for å oppleve morgendagens leverandører og løsninger innen energi, industri og elektroinstallasjon. NPG leverte et tjuetalls flotte stands i alle størrelser på Eliaden. Både eksisterende kunder og nye kunder valgte å bruke oss i NPG til å lede sine standprosjekter. NPG har designet og bygget stands for bl.a Nexans, Visma, Function Products, KNX Norway, Novaplan, Norelko, Tripletex, Malmbergs, Vanpee, Elis elektro, CBK, Uni Micro, m.flere.

 

 

NPG kunde vinner «Beste Stand» kåring

Mange utstillere ønsker å vinne konkurransen om «Beste Stand» på messen. NPG har stått bak flere stands som har blitt tildelt prisen. På Eliaden har vi stått bak to stands som har vunnet prisen. I 2018 vant J.S Cook vant prisen i kategorien beste stand under 50 kvm.  I 2014 var det Thermofloor som ble tildelt prisen for beste stand. For sistnevnte leverte NPG konsept, 3D skisser og gjennomføringen av standen. 

Ved kåringen av beste stand er det flere kriterier som ligger til grunn for avgjørelsen. Det er kombinasjonen av standens utforming, kreativitet, profilering, presentasjon av produkter og løsninger, stand betjening og markedsstrategier for arbeid i forkant av messen som f.eks kundeinvitasjoner, registrering og oppfølging.

 

 

Ønsker du tilbud på standløsning? 

NPG har utstrakt erfaring knyttet til design, konseptutvikling og bygging av messestands og paviljonger med prosjekter over hele verden.

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen